Shimano GRX Di2 nebo GRX RD-RX822

21 nepřečtených
  • Scott19

Má smysl už koupit gravel kolo s Di2 poměr cena, výkon, děkuji za porovnání a názor kdo již vyzkoušel

0 0
    • Kouba_2005  

To si musíš vyzkoušet sám, co člověk to názor. Zarytí zastánci lanka na to nedají dopustit, kdo zkusil elektriku, tak zpravidla už nechce jinak.

1 0
      • milan.v  

Já mám osobní a zkušenosti spousty lidí kolem mě, kteří přešli na elektriku a ještě jsem se nesetkal s člověkem, který by neřekl, že to je jedna z nejlepších věcí na kolo… Všichni si to pochvalují…

2 0
        • Kouba_2005  

Vidíš to :-) A ve vlákně o řazení se vyskytují i jedinci, kteří přešli zpět na lanko. Tisíc lidí, tisíc chutí.

0 0
    • novas752  

Je to jen a pouze věc názoru, vyzkoušej někde sám a uvidíš. Někdo elektriku musí mít, jinej by si ji na kolo nikdy nedal.

1 0
    • va-bo  

Podle znalců je lankové řazení rychlejší než elektrické. Akorát nevíme, k čemu je to dobré a jesli se to týká i dualů na beranech.

0 5
    • jIrI___  

Máme 21. století, o lanku ve vyšších třídách kol už nemá smysl ani uvažovat.

7 3
    • tomasz70  

Vždyť rychlost řazení se dá v aplikaci změnit ve 4krocich. Se divím že nezůstali profíci u lanek když je to tak rychlé. A o rychlost v profi cyklistice přece jde, že?

1 3
      • kubad  

už vidím nadšeného sponzora profíka co jezdí na mechanice :D

3 0
      • Vieen  

Sram radi uz z principu pomaleji nez Shimano a taky ho porad vsude cpou. Nejdrazsi top end kola jsou vzdy na Redu. Tak to asi nebude s tou rychlosti tak horke. Navic bych rekl, ze ani domestici v top tymech nebudou resit rychlost razeni, to bude domena jen teamleaderu, tem pujde o zlomky vterin. Pro 99.9% cyklistu je to jedno.

1 0
    • Hrabex1  

Lip se zije s tim, ale jde to i bez toho. Krome vyse zmineneho, bych zohlednil i to, jestli mas garmin. Jestli jo, pak mas dost padnej duvod poridit si i di2.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.