Nasazení ořechu na Mavic ID 360

17 nepřečtených
  • Bndrej

Ahoj, koupil jsem nový záplet Mavic Allroad S, jenže až po obdržení jsem zjistil, že ořech není součástí balení. Když ořech dokoupím, budu schopnej ho na náboj nasadit sám, nebo je k tomu potřeba nějaký speciální nářadí nebo nějaká součástka, která není součástí balení ani jednoho? :D Hledal jsem záplet co nejrychleji, protože chci jet ve čtvrtek na dovolenou, a tohle mě fakt nenapadlo, moc díky!

0 0
    • Excel  

Ne, je to tam jen nasunutý. Sundáš a nasadíš to rukou.

0 0
    • nooski  

Jak není součást? Ořech je součástí vždy. Jinak ID360 se většinou jen nacvakne. Samozřejmě musíš mít všechny součásti vnitřku a správnou koncovku.

0 0
    • duk  

Jestli nebylo v popise, ze jsou kola nabizena bez orechu tak je to celkem prasarna a reklamoval bych, resp nechal bych si poslat orech v cene…

0 0
      • Bndrej  

Hledal jsem to kolo úplně akutně a měli ho zrovna skladem na decathlonu, tak jsem ho vzal, bylo tam napsáno tohle :D „Zadní kolo: kompatibilní s rychloupínákem a průchozí osou 12×142 a 12×135. Volnoběžka: Volnoběžka: Shimano/Sram, lze vyměnit za Campagnolo a XD-R s ořechem“

0 0
        • Cavendish  

Takže té okradli o ořech Shimano :)

0 0
    • Cavendish  

Jestli Mavic už nedává ke kolům ořech, tak je to větší tragédie, než sem si myslel.

0 0
      • jecnak  

To vypadá spíš na tragedy v e-shopu, když místo zadního pošlou přední :-D

0 0
    • Vilém  

Tak to musel byt asi extra vyhodny kup:)

0 0
    • Bndrej  

Uff tak díky všem, už jsem se tady pomalu věšel, co že jsem to zase objednal za blbost… :D

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce