• Myska

Zdarec lidi, potřeboval bych vaše zkušenosti s devítkovýma kazetama Ultegra/105 rozsah 12–25/27. Mám to na crossa, sram dosloužil poměrně rychle, tak hledám náhradu.Váhovej rozdíl mě nezajímá, spíš výdrž a praktické zkušenosti. Ořech je ocel.

www.kupkolo.cz/…500_164.html

www.kupkolo.cz/…G70_165.html

Díky všem

Anketa: kterou kazetu?

0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • favorit.  

na jednech vypletech mam 105lpvpu kazetu a na druhejch oltegrackou a zadnej rozdil nevidim…

0 0
      • Myska  

a pocituješ v něčem přínos, že ultegra má spojený-snýtovaný vždy nějaký pastorky(jako unašeče) a 105 je klasicky jako celek?

0 0
        • Hanato  

No ultegra ma posledni tri na takovym tom unaseci a ostatni jsou samostany. Ale mam pocit ze 105tka je na tom stejne, ale nejsem si jistej, nejak ted nemam moznost podivat se na kolo…

Jinak ja mam ultegru, zena 105tku a zadnej rozdil v nich nevidim, krome toho ze ultegra je stribrnejsi :-P Vahove jsem to nezkoumal, moc me to nezajima…

0 0
          • Hanato  

Hmm, sorry az ted jsem si vsimnul ze jaksi mluvime o 9tkovejch kazetach :-D

0 0
          • Coudy  

Jazdil som 105 aj ultegru (9-kolo). Ziadny rozdiel som nepocitoval.

0 0
    • RADO77  

Oživím tenhle thread.

Doposud jsem vždycky jezdil 10tkovo kazetu 105. Teď se rozhoduju,zda jít zase do 105 nebo si připlatit a koupit si Ultegru. Váhově tam rozdíl není. Je nějaký jiný důvod, proč si připlatit cca 250 Kč za Ultegru?

(Chci si ji koupit na závodní kola 11–21 (nebo 11–23 pokud nebude) – mám trojpilu :-D)

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.