Jak nahradit tlumič délky 160 mm?

5 nepřečtených
  • cannonbiker

Tak jsem chtěl poslat do servisu na kontrolu svůj postarší tlumič Fox Vanilla Float rok výroby 2000 (viz foto v příloze) a bylo mi řečeno, že už na něj nemají náhradní díly :-( No nic, rozhodl jsem se koupit nový, ale jak jsem zjistil, rozteč 160 mm už se nedělá. Všechny nové totiž mají délku 165 nebo 152 mm a to by mi asi rozhodilo geometrii (mám poměr přepákování 1:4). Máte někdo zkušenost jak tohle řešit??? Napadají mě excentrická futra co by těch 5 mm sežraly. Nebo snad někdo tuhle délku ještě vyrábí?

Díky za tipy.

0 0
    • assassin  

mozna bys tam tech 5mm navic nacpal… kdyby ti geo prisla timhle zasahem horsi tak muzes nafoukat min – vetsi SAG (ovsem prisel bys o cast efektivniho zdvihu) pokud by ani tohle nebyla cesta tak nejak vyresit to uchyceni – treba ty excentricka futra… jo a zkousel si heinika? ten asi bude mit kdeco i na starsi foxy… myslim…

0 0
    • Palo TT  

To prepakovanie 1:4 sa mi zda dost vela. Aky mas zdvih na tlmici a zdvih zadnej stavby? 165mm tlmice mavaju zdvih 3,8cm co pre 11cm zdvihu vzadu je pomer 1:3 Asi by som vyskusal ten 165mm + trosku vacsi SAG.

0 0
      • cannonbiker  

Máš pravdu! Seknul jsem se, je to opravdu 1:3.

No, ještě jsem napsal do Cannondale jestli mi něco poradí a neřeknou abych hodil kolo do šrotu což bych nerad protože je to skvělý bike! :-)

0 0
    • JMT  

dej 165 a nech vetsi sag

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.