Rám Merida 3800 a tlumič FoxRP2(délka-zdvih???)

5 nepřečtených
  • Scoopman

Zdar.

koupil jsem rám Merida 3800(modelový rok 2010) s tlumičem FOX RP2 (zdvih 120mm) nikde se nemohu dopídit nic o tlumiči jaká je délka a zdvih popř o přepákování zadní stavby.Nejezdí náhodou někdo tohle kolo popř nevíte někdo nějaké podrobnosti o tomto rámu.Jde mi o to jak nastavit SAG když nevím zdvih .Popř jde to změřit třeba posuvným měřítkem?Tlumič tipuji to buď na 184/44,5 nebo 190/50,8 .Poradí někdo?

Dík

0 0
    • asmodeus  

Na nastaveni sagu slouzi krouzek na pistnici.Doporuceno cca 12mm,delka je 190mm zdvih 50,8.

0 0
    • Luk029  

tech cca12mm bude ok. všude udávají 25–30% zdvihu.

0 0
    • Vilém  

Uz je zodpovezeno. Ale predpokladam, ze doma mas treba pravitko. Ta velikost tlumice je vzdalenost mezi jeho cepy. Zdvih tlumice jsi moh zmerit po vyfouknuti.

0 0
      • Scoopman  

Dík za info. No, s měřením problém nemám.Jde o to okdud a kam měřit .Předpokládám že to bude mezi středem oka na jedné a druhé straně tlumiče někde jsem ale viděl měřit celkovou délku tlumiče a to člověka znejistí .Když k tomu z Meridy napíšou tlumič 190/50.8 a prodejce tvrdí 184/44.5 tak člověk přestává věřit pomalu všemu .Proto jsem to zkusil tady, jestli náhodou někdo tu Meridu se 120mm zdvihem a FOXemRP2 nejezdí.

Ještě jednou díky.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.