DT Swiss XRC-330 Carbon \ 330 g !

24 nepřečtených
  • Tomcat

Při hledání úplně jiných ráfků sem narazil na tohle

DT Swiss XRC-330 Carbon MTB \ 330 g !

www.cgcyclesports.de/…uct_info.php?…

Podrobnosti nevim , DT Swiss sem nic nenašel ta cena je fakt síla.

Na jednom blogu sem našel

…so nun ist sie endlich im thrill; die prototypen von der xrc 330 felge, die erste mtb felge aus carbon von dt. das gewicht spricht für sich, es ist möglich 1230.gr disc-räder zu bauen! der look ist killer von dieser hammer felge, sie wird bald von mir getest. bilder folgen…

Co já vím viděl jsem už mnoho pokusů v MTB většinou garážovek jednou dokonce něco od velkého TR. ale v nabídce obchodu !?

www.mcg-parts.de/…s/imresi.php?…

559.99EUR až 599EUR !!?? by ch si nafackoval :-) ale sou hezký 0:-) a těch 330g B-]

0 0
      • Tomcat  

No možná než po depu by se mohli podívat občas po obchodech :-) přece jen tam sou věci trchu reálnější.

0 0
    • Hnoj  

Tuhle hračku jsem měl v ruce na eurobiku… A můj první dotaz zněl, jestli to funguje s bezdušovou sadou dt swiss a prej jo ! je to pecka, ale cena jednoho ráfku prý bude kolem 700euro.

0 0
      • omar  

ja na ne taky koukal, co se týče ceny kompletních zapletenejxh kol ( označení 1250 – jsou bikový i silniční ) mluvili okolo 2500 eur

0 0
    • mr.antik  

To je cena za jeden? Ještě karbonovej drát a nipel…

0 0
      • Tomcat  

JJ za jeden. Tarbonovej drát jo (Spinergy už v roce 199×) , ale ten nipl? To nebudeto pravý , ten radši duralovej

0 0
    • rass  

dalsi duvod poslat karla stárka do hajzlu

0 0
      • přišlapávač  

máš s ním špatné zkušenosti???

0 0
        • rass  

je to zlodej

0 0
        • rass  

nakoupil sem u nej tolik kol, zadna vyhoda, uplne me mavic znechutil… :(

0 0
          • přišlapávač  

no je fakt že ceny jssou šílený no…proč ne z eshoup, jestli to můžu vědět?

0 0
            • rass  

samo sebou, ze nesli za MOC, jde o to, ze jsem mel reklamaci -
              poskozeno ceskou postou, taxem se jen tak zminill, ze odber byl, ale on naprosto lhostejne nezajem :((

0 0
    • Karaya  

www.mtbs.cz/…_detail.html?… Aj to vydrzi nejaky to SP :-)

0 0
      • voytaa  

A to těch 330 gramů váží jen ráfek bez středu a výpletu? To není zas tak extra váha…

0 0
        • jecnak  

To je klasika z ceskych luhu a haju, inu Remerx je na to dvakrat tak lip 0:-)

0 0
        • McBlacky  

tak ty jsi asi velkej expert :) :)

ukaž mi bajkovej lehčí. zatím jsem nenašel mín než 345gr ZTR Olympic.

0 0
          • voytaa  

No tak jasně,že jsou lehký, nejlehčí jestli to chceš slyšet. Já jsem říkal,že na to,že to je karbon,není ta váhová úspora zase tak velká jako třeba u jinejch komponentů a cena je totální výsměch

0 0
          • maly bob  

tak bikovej lehci je mach 1 magnesium ktery ma 320 gramu, experte:-P

0 0
            • Vilém  

Ve skutecnosti dle weightweenies vsak ma 341g ,ale porad min nez ZTR.Nejlehci co jsem tam nasel jsou asi Sun Lime Light s 330g.

0 0
              • McBlacky  

dle mého má lime light 345gr ale hádat se nebudu…

ten mag mach přiznávám neznám, asi to ale nebyla taková pecka :) když se to neujalo. ZTR se celkem vozí

lehčí jsou možná ty co na kterých extralite staví svoje extra terra ti kola 1140gr pár, ale u nich se nepíše co to je zač

0 0
                • voytaa  

No jo vidím ty suny stojí 470 euro celej set. Takže když dám nejakejch třicet tisíc za karbonový ráfky, tak ušetřím 20gramů!! To je ůžasný, to je skoro celá tatranka. Teda co ti kluci dneska neumí co?

0 0
        • rass  

:))

0 0
        • přišlapávač  

co takhle o perníkové chaloupce?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.