• Teejay

DT swiss XRC100 race world champion edition , objevila se v bazaru údajně 500km jetá, doporučili byste mi ji na moje kolo? Případně nějaké zkušenosti z provozu (objektivní)? Díky

0 0
    • boboe  

Tak ono na jaky jiny, něž na něco jako máš ty…ale určitě si tuhostí proti Foxu pohoršíš…

0 0
      • destr  

Tím bych si zase až tak uplně jistej nebyl.

0 0
        • TJK  

28mm nohy… Oproti foxce docela vyrazne!

0 0
          • Teejay  

Tome, šel by si do toho nebo ne? :), na tuhost ani tolik nehraju, žádnou divočinu nejezdím.

0 0
            • TJK  

ja si ji chtel puvodne koupit… pokud bude vpohode proc ne… ale ,a titernou korunku a hlava na maxarim je docela velka… ten prechod bude takovej vselijakej…

0 0
              • Teejay  

Ozval jsem se mu, tak uvidím, až odepíše, jestli je v záruce a podobně, pak se rozhodnu. Koukal jsem na fotky mohutnějších rámů než je můj a docela to jde, asi si to dokážu na tom rámu představit. Vím, že moc lidí tady tu vidlici nemá, ale právě ti kdyby se chytli a napsali nějaký postřed, budu rád.

0 0
                • TJK  

co jsem cetl na jinych forech, tak jsem nikdy zadnej extra problem nezaznamenal, teda krome remote locku kterej maji u DT nahouby… jinak co cekat od takovy vidle, rozhodne mensi tuhost nez u foxe, taktez urcite nebude tak zehlive, na druhou stranu je hezci a oproti te tvoji by mohla byt o 250–300g lehci…

0 0
                  • Teejay  

Na vahách ji maji na netu 1250 +/- 10g, moje má bez ježka s 17cm sloupkem 1620g.

0 0
                    • TJK  

to je asi ta nejvetsi vyhoda, ja bych ji nejdriv zkusil… ale na druhou stranu ja taky koupil specifickou vidli o ktery vim kulovy.. takze pokud se ti libi tak proc ne, podle me pujde tak jako tak vpohode prodat za stejnej peniz…

0 0
                • raf007  

Ahoj, já ji mám a jsem spokojen, ale já jsem divnej.

0 0
          • boboe  

Byl si rychlejší, sem to pro jistotu hledal…28,6mm…:-)

0 0
        • Gorgov  

ja jo

0 0
    • TJK  

pisni uzivateli Dan.45 ten ji ma…

0 0
    • kubad  

jestli myslíš ten inzerát na cyklobazaru, tak ten je mě sakramentsky podezřelý, bez fotky bez kontaktního telefonu.

ale k vidlici, mám odolnějšího bratříčka a celkem v pohodě, takže u téhle kromě menší! tuhosti v pohodě.

servis jen v Botticu a není nejlevnější, ale podobně jak u Foxe

0 0
      • Teejay  

Uvidím, v drém mejlu jsem ho požádal o přesný popis vidlice, její historii, záruka a fotky, tak uvidím, jestli se ještě ozve :)

0 0
    • Dan.45  

čau, hey rozhodně bych se té vile nebál, naopak můžu ji jen doporučit, ale s tím lockem jsem už měl problém že občas zůstala tvrdá po uzamknutí a následným lock outu, jinak vidlice je to skvělá, hlavně design se mi neuvěřitelně líbí, nohy jsou sice jen 28,6mm ale v porovnání se Sidem, kterej má 32 se mi zdá tužší, už jen kvůli tomu že jsou karbonové tk se zdvihem 100mm nádherně tlumí nerovnosti, perfektně využívá celý zdvih !

0 0
      • blisterexist  

ono tuhost hodně závisí na spoji těch dvou vnějších noh, neboli na podkově,a když jsem žkoušel jen samotné vnější nohy zohnout k sobě, tak se mi zdáli tužší než většina magnesiových

0 0
    • Reed  

mám ji na Sparkovi a je super. Vůbec mě nepřijde málo tuhá.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.