Canyon cf 6 endurance 2024 prasklý rám u sedlovky

18 nepřečtených
  • Cyklozmrd

Zdravím,

Mám podezření na prasklinu u sedlovky. Nejsem si jistý jestli je to prasklina nebo škrábanec. Vážím 90kg i s vybavením.

Nosnost kola je 120kg.

Co se utahování šroubu u sedlovky týká, vždy jsem použil klíč a patřičné nářadí jenž bylo ke kolu dodáno.

Může mi někdo prosím poradit, či sdělit svůj verdikt? Za případné odpovědi děkuji.

0 0
    • Azmir  

Prasklina → reklamace.

2 0
    • Cyklozmrd  

Jste si jistý?

0 4
    • adam1  

Reklamuj ,podle mě prasklina

Jinak na dodávaném "momentovém " nástroji ji je velice nemožné dodržet požadovaný mlment :(to by se měli v canyon chytit za hlavu a posílat klasiku momenťák:))

0 2
    • Kos_CZ  

Jednoduché – pokud přejedeš nehtem na horní straně „objímky“ rámu "okolo sedlovky vstupující do rámu) a zaznamenáš tam ten vryp, tak je to prasklina. Nedovedu si totiž představít, že by ti něco takhle škráblo rám a to jak z boku, tak i za hranou.

Podle mne je to bohužel prasklina – nafoť ještě z jiného úhlu a kontaktuj Canyon. Uvidíš, co ti řeknou…

0 0
      • Cyklozmrd  

Je tam vrip.

0 1
        • Cyklozmrd  

Au, vryp****

0 1
        • kubad  

Pošly fotky prodejci a s tím se domluv co dál, jinak než reklamací to řešit nejde, a v tomto místě to může být jen vada materiálu. Poškození nárazem v tomto místě moc nehrozí.

0 0
          • MatS  

Otazka je jak ma moc vytazenou sedlovku.

2 0
            • kubad  

Ano, muže to tím být, ale to bude prodejce složitě prokazovat, a podle fotky to vypadá na dostatečné zasunutí sedlovky.

0 0
    • Simi82  

Co je to za rýhu na sedlovce, těsně nad krytkou?

0 0
      • Doyle  

Že by prasklá i sedlovka?

0 0
      • kocers  

To vypadá jen na šmouhu od pasty na carbon nebo nanesený bordel. Na pravé straně je to dokonce rozmázlé.

0 0
    • nooski  

Vyrobce bude chtit fotku kola zboku a dle mě reklamaci uzná, pokud nekde není nějaký vyjeb.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.