Řetěz dře o vodítko řetězu:

10 nepřečtených
  • cobra7

Zdravím! Mám problém… když přeřadím na střední převodník a 7.,8. nebo 9.pastorek, tak mi řetěz dře o vnější vodítko řetězu. Jde to nějak vyřešit nebo je to u 9-ti pastorkových kazet normální? Jinak mi to řadí bezvadně, akorát ten 2.převodník. Děkuji za rady!

0 0
    • Trojci  

Je to podle mě normální. Řetězová linka a nastavení přesmykače se tu už řešilo tisíckrát – tak zkus hledat v historii.

Můj osobní názor je ten, že řadit s prostředním talířem 8 a 9 je blbost. 7 by měla bejt ještě v pohodě. Tak si s tím pohraj a nestresuj se.

0 0
      • Trojci  

Jestli ti to nedře při jinejch kombinacích, tak si gratuluj.. Jsou lidi, kterým to dře snad všude :o))

Ale já mezi ně nepatřím – mám mikroindex!

0 0
    • Miky  

Normální to samozřejmě není, je třeba to nastavit. První si zkus pohrát s štelovacím kolečkem na bowdenu u ražení, a jestli to nepomůže tak se podívej jestli je osa přesmykače s osou převodníku rovnoběžná, ale pokud máš takovýhle celkem základní problém, tak to svěř k nastavení mechanikovi, je to práce tak na deset minut. Každopádně žádný systém 3×9 by neměl na žádném převodě škrtat nikde. :-))

0 0
    • Extremist  

Staci trochu roztahnout smyk a bude to radit vsude vsechno a bez skrtani.

0 0
    •  

Svitava je řeka řek!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.