• RundomGuy

Dobrý den, koupil jsem kolo s touto vidlicí, na kterou jsem se extrémně těšil. Dříve jsem jezdil staršího Lyrika select+ s naprostou spokojeností. Ano vím, že se porovnávat nedají, ale tohle zklamání se nedá vydržet. Dumám nad prodejem a koupí ultimate 3.1 nebo se Vám někomu podařilo to rozchodit? Vidle nová na novém kole modelový rok 2022, kupované červen 24. Vidlice je po servisu: Vyčištěná a namazaná vzduchová komora, výměna oleje ve spodních nohou, namazané gufera a těsnění na shaftu a chargeru. Jsem skutečně zoufalý. Děkuji za každou radu

0 0
    • novas752  

Zoufalý z čeho konkrétně?

2 0
      • RundomGuy  

Zoufalý jsem z toho, jak je ta vidlice tupá. I když to v bikeparku pošlu do šutrů, div že mi to nevyrazí ruce z ramen. menší nerovnosti to nežehlí vůbec

0 0
        • novas752  

To je divný, nezdá se to normální. Začal bych kontrolou nastavení tlaku, tokenů a tlumení, pokračoval kontrolou resp. kalibrací futer. Taky záleží čim a jak moc je to namazaný.

0 0
          • RundomGuy  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
            0 0
    • va-bo  

Až to rozpálíš z nějakého pořádného kopce, tak to fungovat bude.

0 0
    • mirorek2  

další vlákno bude: zoufání po nákupu Zebu Ultimate Ch3.1 který nechodí aneb borec, co jsem mu prodal Zeba Select mi furt volá…

2 0
    • Sistematicx  

Ty futra volove…ty futra…

Nechal jsem to udelat na Zebu z 2021 kde uz jsou treti vnitrni nohy a teprve ted ta vidlice funguje jak ma. Na Boxxeru z roku 2018 to bylo taky uplne tupe, kalibrace futer a nejaky rolety jsou mi uplne putna.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.