• mitocross

Co hovorite na novy SUP F100?:

http://www.superior.cz/…am-f100.html

Skusali ste niekdo? Je uz niekde na internete recenzia/test?

Ten ram ma aky povod (orginal SUP,katalog,ko­pia?)?

Mal som moznost sa na chvilu povozit a porovnat so sarsimi F80 a bol som velmi prijemne prekvapeny. Rozdiel triedy.

0 0
    • jonti  

ta 29 v karbonu je lepsi

0 0
    • LáďaH  

Katalog.

0 0
    • Georrge  

závodní jednočep hihihihi

0 0
      • JakeF  

Nechybělo moc a podíval by se letos na bednu na MČR XC ;-).

0 0
        • Georrge  

no a kdyby to byl virtuál tak se tam třeba podíval :D

0 0
          • JakeF  

Tak mě na XCčku v Teplicích vůbec překvapilo, že jel na fullu a pak je otázka, jak to měl nastavený. Nicméně nepřišlo mi, že by zajel hůř, než jezdil na hardtailu.

Osobně bych si teda bez projetí neodvažoval soudit kolo jenom podle systému, proč by nemoh existovat necitlivej jezdivej jednočep vhodnej na závodění? Treky a GF jsou přepákovaný jednočepy a jdou za pedálem vcelku pěkně.

0 0
            • Georrge  

tak ono je pravda že u těhle nízkozdvihových kol ten virtuál až takový přínos nemá…dokonce felt upustil u 100mm kol od equilinku…že prý nemá při tomhle zdvihu přínos. A navíc pokud závodník nabuší tlumiče…

jen mě to ale občas trochu zaráží, protože jednočep je z pohledu „žraní energie“ nejhorší, a víme jak závodníci dokážou hrotit každou milisekundu…

0 0
              • antuch  

řetězově vzpěry jsou z karbonu a před patkami jsou zůžené a pruží, tudíž se to spíš chová jako čtyřčep než jednočep s přepákováním…něco jako scalpel, jen u středu to má čep. Ten systém chodí poměrně slušně…

0 0
    • mitocross  

Odpruzenie DT Swiss sa udajne musi vozit len do autorizovaneho servisu. To mi pride trochu divne. To potrebuje tak narocnu udrzbu? Inak to chodi pekne.

0 0
      • skvedo  

Všechno musí oficiálně do autorizovaného servisu. Každý výrobce se tou větičkou jistí.

0 0
        • mitocross  

bolo mi to vysvetlene tak, ze DT Swiss neposkytuje nahradne diely obchodnikom ani na pozarucny servis. vsetko musi ist len do autorizaku.

0 0
      • Joseph de Sax  

a do autorizovaného terénu…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.