Remerx Aero R 622x13C - "co na to?"

8 nepřečtených
  • wolda007

Dobrý den,

pustil jsem se do opravy dvou kol, které byly asi dvacet let odložené ve sklepě, takže musím začít tím, že vyměním „gumy“.

Jenže, jaksi mám problém s tím, že jsem si prvně myslel, že se bude jednat o galusky, ale mám pocit, jako by tam byl nasazen spíše klasický plášť s duší. Vzhledem ke staří, opotřebení i stavu ventilku nejde kola pořádně vypustit a zjistit to. Než udělám nějakou blbost, neuměl by někdo poradit, co na to patří a jaké rozteči? Předem moc děkuji.

Ještě jednou pro jistotu tedy dodám, že se jedná o ráfek Remerx Aero R 622×13C

0 0
    • Vilém  

Nejakej silnicni plast.

0 0
      • wolda007  

Asi ano. Co je to tak za rozměr? Nebo nějaký tip na duši a plášť či alespoň tip na nějaký dobrý e-shop?

0 0
        • Vilém  

Na stavajicim plasti nerozlisis, co to bylo za rozmer?

V tech dobach se jezdily hodne uzky plaste, tak 18–20mm. Co si tam nazujes ty, to zalezi jen na tobe, na tom co pobere plast a brzdy.

Takze odhaden nejaky 20–25×622, vzorek a provedeni podle tebe, co jsi za to ochoten dat a jaky vzorek chces.

0 0
          • wolda007  

Na stávajícím plášti asi ne. Na ráfku je po sundání ještě páska, na které je napsáno 622–13, ale pořád mi není jasné, jak to s těmi rozměry je. Nějaký konkrétní plášť, co by na to šel?

0 0
            • wolda007  

Respektive, je vůbec možná na ráfek široký nějakých 13 – 16mm dát plášť široký 23mm? :D

0 0
              • Patar  

Na ráfek 13mm je možno nasadit max. těch 23mm široký plášť. Pro ráfek 14,7mm , který se dnes vyrábí pak 25mm.

0 0
              • Vrci  

Ano, jak je výše. Cokoliv v šiří 19 až 25(28) co projde vidlicí a rámem. Kde o běžnou šířku silničního ráfku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse