Prestavba na pevnou osu Trek - X-Caliber 8 2020

3 nepřečtené
  • Bordel

Nazdar, mam kolo X Caliber 8 2020 https://www.trekbikes.com/…r-8/p/28064/

A mel bych par otazek ohledne par uprav co bych chtel a vase nazory na proveditelnost

Za 1. bych potreboval vyplest zadni kolo vypletem 2.6 (jsem trochu tezsi(125kg) – prevence proti castym osmicam(jedna jizda v Jedovnici a osma)) – muze nekdo doporucit nejaky servis kde by mi to udelali v Brne.

Dale jsem chtel predelat kola na pevne osy ale nemam poneti co vse by se museli dokoupit/vymenit, zda je to vubec mozne

1. zadni – u zadniho kola bych zacal kdyz uz ho chci preplest, ale co vse jestli je to vubec proveditelne nevim
    2. predni – tady je jasne ze to bude chtit novou vidlici na pevnou osu, ale co dal ?

Jestli je tu nekdo kdo ma zkusenosti/ know how co vse by bylo potreba a teoreticka cenovka – 10k?20k?(bez vidle) a pripadne jestli nevite kde by mi to mohli slozit :)

0 0
    • petyn  

Nemáš rám na pevnou osu tak to nepůjde.

0 0
    • chal  

Z fotek je blbě poznat jak je řešena levá strana rámu, ale myslím ze bys mohl sehnat pravou + levou koncovku (patku), která bude na osu 12×142. Teď jsem to samé řešil na mem SUPu a i když prodejce + servis řekl, ze to nejde (jasne je to pro ne houby byznys), tak mi to nedalo, kontaktoval jsem přímo distributora a do týdne byly obě patky doma (prdel byla, ze to poslali přes ten shop, kde tvrdili, ze to nelze :) ).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.