Nosič kol na tažné zařízení Thule EasyFold 3 (945)

14 nepřečtených
  • miso14

Ahoj, ma niekto tento novy nosic od Thule EasyFold 3 (945)? Vcera som uz bol v obchode a chcel ist kupit Velospace XT3 939, ale dozvedel som sa o tomto novom skladacom Thule, ktore je rozsirovacie o 4. kolo, tie starsie skladacie modely boli len na 3 kola bez rozsirenia (do buducnosti, ked decka vyrastu). Tak som este pribrzdil a pokusam sa zistit viac o tomto, zatim nie su moc k dispozicii nikde recenzie a hodnotenia.

https://www.sportega.cz/…945/d1474301

Diky!

1 0
    • enjoy  

Hele pakliže ti stačí rozestup mezy koly 18,5cm a nevadí ti cenovka, není důvod do něj nejít.

Pakliže bys chtěl komfortnější rozestupy, pak ti doporučím Atera Forza L. Rozestupy 21cm mezi všemi koly.

2 0
    • jmaselnik  

já ho mám, co by Tě zajímalo?

0 0
      • miso14  

Zaujimalo by ma, jake je spracovanie? Je dostatocne pevny, ked je skladaci? Na EasyFold XT 3 som cital, ze je chatrne upevnenie svetiel. Je to na tomto lepsie? Obecne, jak si spokojeny?

0 0
        • jmaselnik  

spokojen jsem nad míru, ten nosič dělá přesně to, co chci. Montáž je snadná a rychlá, tři dospělý kola úplně v pohodě i když tady někdo zmiňoval malý rozestup.

Skládání na pevnost nemá vliv, zvedají se jenom kolejnice, na kterých stojí kola a ty čepy jsou dost robustní. Když si k tomu koupíš i obal, tak je i transport triviální díky kolečkům na nosiči a poutku na obalu.

1 0
          • miso14  

Diky moc. S rozestupmi som taky ok. Mam teraz pozicany Velospace XT 3, oba tieto nosice maju 19cm a dam tam kola uplne v pohode.

0 0
            • enjoy  

Ještě malá poznámka, na jakém voze/vozech to plánuješ používat?

0 0
              • miso14  

Na Superb 3 Combi

0 0
                • enjoy  

Tak tady to bude bez problémů..

Já osobně mám mírné výhrady k ramenům. Je s tím za mě tak nějak víc práce s usazením na obloukový rám a pak taky, nemůžeš využít jakoukoliv pozici, ale pouze dedikované pozice upevnění.

Neříkám že je to vždy problém.

Ale co se týče kvality zpracování, nemůžeš koupit nic lepšího, co funguje tak nějak přirozeně lépe. V tom je Thule prostě vždycky ve vedení.

0 0
                  • Svart  

To je dobrý vědět o té pozici na obloukovým rámu. Chvíli jsem uvažoval, že bych si to nejkratší rameno pořídil na předchozí generaci (Easyfold XT 3), ale zřejmě by to teda nešlo…

Navíc by mě celkem zaujímalo, jestli v těch plastovejch páskách je aspoň nějaký pevný lanko. Přijde mi to relativně snadný přestřihnout na parkovišti kleštěma. Teda ne, že by ty kleštiny na XT3 mohl někdo považovat za bezpečné uzamčení.

0 0
                    • enjoy  

Rameno by mělo poměrně obří vakl.

Zase, dalo by se si s tím „nějak“ poradit, ale…:-)

1 0
                    • jmaselnik  

řekl bych, že jo, ale nevím. Jsou dost pevné

1 0
                  • miso14  

Tusite niekto preco upravili ten system ukotveni ramen na oklouky za tie dedikovane pozice? Predpokladam, ze tym chceli sledovat nejake zjednodusenie prace, ale podla toho co citam, je to opacne :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.