Najlepší celoodpružený bike do 1600 eur?

36 nepřečtených
  • macodk3

Zdravím, chystám sa kúpiť si nový horský bike. Niesom maximálny odborník a preto skôr dám na radu skúsenejších. Malo by to byť niečo s osvedšenou značkou, s komponentami od Shimano alebo Sram. Určite celoodpružený. Proste to naj za túto cenu. (1600eur)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • VLAN  

Doporučil bych se podívat na stránky www.canyon.de, konkrétně model Nerve XC 7.0. O rámech od Canyonu je tu celkem dost témat, vše potřebné je v nich k nalezení :)

0 0
    • palo7  

stredne náročný až náročný terén. Tzn. horšia kategória polných ciest a potom po horách a skalách atd.

na takový rozptyl jezdění je nejdůležitější, aby mělo hezkou barvu :-D

0 0
      • hony007  

Ale někde tady kolovalo to kolo, co bylo odpružený na všech trubkách, minulý léto myslím, to by se mu mohlo líbit, autor nebo někdo kdo to najde, nechť to sem postne.

0 0
    • macodk3  

Olpran? Si robíš srandu. Myslím že by bolo najlepšie 150mm. Canyon 7.0 som pozeral.. celkom dobrá voľba ale neviem ako by sa dal zohnať na Slovensku. Do Nemecka sa mi pretoísť nechce. Maximálne poslať.

0 0
      • madcat  

To poslední slovo je to důležitý a na něm Canyon postavil svůj byznys. Proto má takový ceny jaký má.

0 0
    • bleach  

vzal bych bílý

0 0
    • macodk3  

Čo hovoríte na toto? http://www.ghost-bikes.sk/…sx-5100–2012

0 0
      • Bysto  

ee

0 0
      • pepek  

Volil bych vyšší zdvihy, když jezdíš po tom poli. Na podzim jsem jel napříč přes oranici a bylo to peklo. 130mm rozhodně nestačilo (:-)

0 0
      • flyman  

Barva je fakt důležitá. Stejně už víš co chceš.

0 0
      • unavix  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • Rudyn  

Tohle mám. Lépe osazené, ale vidlice jen 100mm. Jsem velmi spokojený. Jezdím cca 40% okresky, 60% polňačky.

Za mě pro výběr jediná rada: půjč si testovací kolo – nejlépe tak od 3 výrobců – vyzkoušíš a sám poznáš, co by Ti vyhovovalo.

Vlastní pocity a zkušenosti nenahradíš žádnou internetovou debatou…

0 0
        • Vilém  

Pekny to mas, jen co je pravda:)

0 0
          • Rudyn  

No konečně mi někdo aspoň pochválil kolco…to se fakt hodí, do toho BF občas napsat..:-))

0 0
            • BigKarel2  

Dej si foto do profilu, taky jsem na tom rámu poskládal bike, rád se podívám na další… :)

0 0
              • Rudyn  

To není skládané, normální seriovka.

0 0
                • BigKarel2  

Aha, tak proč tam je 100 vidle? sériovka je nastavená na 120… :D

0 0
                  • Rudyn  

Je tam Reba SL. To je 100mm, nebo ne?

Teď jsi mě znejistěl…pokud by tam totiž bylo 120mm, pak by mé bikerské ego vzrostlo o 2cm !!

0 0
                    •  
                      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.