• linco

zdrawim pani, viete mi poradit nejaky dobry bike za cenu do 30 000 Skk/24 0­00 Kc? Jazdim po horach bikove trasy, sem tam vyslap, sem tam zjazd, nejaky skok, rychle riadenie, v meste tiez skoky cez obrubniky, schody, manual…zatial som este nemal svoj bike, jazdil som iba kamosov a chcem si uz konecne kupit svoj, ale moje moznosti su obmedzene. alebo mi poradte aky bike by bol najlepsi na tieto cinnosti co som opisal /bez ohladu na peniaze/ dikes

0 0
      • danno  

Fakt nenapadna reklama, jak by to vypadalo kdyby o tak delali treba Tink, Dan Turecek atd. Si dej aspon banner na bike-forum.

0 0
      • speedy gonzales  

stves me

0 0
        • Martin Liška  

Omlouvam se, o banneru zde uvazuju. jen na nej ted nemam jeste penizky. uz to neudelam…

0 0
          • speedy gonzales  

hlavne by sis mel uvedomit, ze se to muze velice lehce otocit proti tobe…znas to..prvni dojem muzes udelat jen jednou

0 0
          • peeet  

u Martina Lišky si nic nekoupim…

0 0
          • wroum  

jako klidne se snaz prodat, na to mas pravo, ale zkus treba kontaktovat potencialniho zajemce via mail – nikoho tim nepopudis. takhle to delat natvrdo na foru pro tebe bude znamenat spis skodu nez uzitek.

0 0
      • emkaa  

Si nejdriv precti jaky kolo chce, na nejaky vetsi skakani a jezdeni po schodech bych zrovna takhle odlehceny kolo nedoporucoval.

0 0
      • Pá-dlista1  

Tak tohle bylo fakt ubohy. Da se cekat, ze si tu obcas prihrejes polivcicku, ale nacpat mu uplne nevyhovujici kolo za kazdou cenu je krapek pres.

0 0
      • Vymi  

no pekne jde s cenou dolu…

0 0
        • Pá-dlista1  

To mel porad. Vzdyt cena je ten jediny chytak na ktery muze nalakat kupce.

0 0
          • Vymi  

no asi takhle… kamarad tohle kolo kupuje… za tu cenu bych ty komponenty (kolo) bral taky! ten ram nevim… vidla hm… dobry…

0 0
    • Pá-dlista1  

Tezko se da asi poradit takhle obecne. Na kazdou vec co jsi vyjmenoval je urcite lepsi special, ale takovy univerzal na kterym bych se nebal, ze by neco nezvladl nebo nevydrzel bych videl tohle: http://www.norcobikes.cz/…005/bike.php?… a je to v cenove relaci blizici se te tve. Jestli vsak preferujes mirnejsi pojeti jizdy a zalezi ti spis na rychlejsim kopce vyjeti nez sjeti, pak to bude chtit neco jineho a budes muset delat kompromisy.

0 0
      • Raydowe  

hoj, sice neviem ci chces celo pero.. ale na nieco podobne jazdim aj ja, taka vsehocut, akurat pre mna viac prevlada ten ziazd a downhill, tak som siahol po celo peru a spokojnost.

rozhodol som sa pre Giant Warp DS 1 model 2004, neviem ake su modely na 2005 ale posielam link na ten moj..

http://www.giant-bicycles.com/….000.000.asp?…

neni to spicka, ale na vysantenie uplne staci… a ked sa v buducnosti vymeni vidla a ovesa niecim lepsim tak je to solidny bike…

cena, 29 999 Sk, kupovane vo VeloSprint v ZA

0 0
        • Pá-dlista1  

Diky za nabidku, ale ted celopero nechci… a takhle osazene uz vubec ne :)

0 0
          • Raydowe  

je to 2004.:))) co by si chcel.:)) ja uz setrim na upggrade>:)) uz sa to pyta

0 0
            • wroum  

myslim ze by chtel spis neco takoveho: http://www.norcobikes.cz/…005/bike.php?…

0 0
              • Raydowe  

Vsak pisal, ze celo pero nechce (nevie o co prichadza hehe)))

Co tak Giant XTC 2? da sa zohnat aj za cca 32 000 sk, ma to pomerne kvalitne hydro MPH3, v pohode vidla, a uz sa vo vybave objavuje aj XT… Vsimam si ale ze gianty su celkovo nie moc extra vybavene, ale aspon su to kvalitne ramy, lepsie ako XT vybava na niecom, co sa podoba na ram..:)))

0 0
                • Pá-dlista1  

Vim o co prichazim. Jsem celopero jezdil a naposled jsem na nem sedel asi predevcirem, ale mam duvody proc jezdim HT. Kdybych jezdil XC, Endruro tak bych si celoperko zase poridil. A kdyz bych si ho mel poridit ted, tak spis Norco Team DH nez… cokoliv jineho. Ale jeste stale si nepochopil, ze tu vubec neresime moje kolo a nejspis asi ani celoperko. Ja jsem jen reagoval na to jak si blbe priradil svuj puvodni prispevek :)

0 0
                  • Raydowe  

ja taky nikoho nepresviedcam..som si ani nevsimol nicky.. som v praci a obcas je tu pruvan a niektore veci unikaju…:))

0 0
    • Quake 9.0  

http://www.marinbikes.com/…ecs_b17.html Podívej na tohle…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.