• walktall

Čím nebo jakym olejem mam promazavat na kole řetěz a vidlice.?

0 0
    • kubad  

olejem

1 0
    • tom8848  

Na retazy su speciane mazania, neni do­bre tam davat ni­eco co na to n­eni urcene chy­ta sa na retaz po­tom sajrajt a to zni­zuje zivotnos­t a samozrejme aj kom­fort tahu reta­ze. No ja napr mam to­to http://www.kupkolo.cz/…ml_3219.html a som s tym m­oc spokojny… Naj­prv som pouzi­val WD 40 ale to od­mastnuje takze to ne­ni moc vhodne… Tre­ba nejaky vos­kovy s lubrikac­nou zlozkou… Sa­mo ze najprv mu­si byt retaz ri­adne ocisteny na co slu­zia pracky…

0 0
    • daymaker  

Je to napsané snad všude, ale budiž… :-) Na vidlici speciální olejíček se silikonem. Jsou jich spousty. Řekni v cyklokrámu, že chceš něco na vidlice a pokud nebudou úplně mimo, dají ti to. Rozdíly v kvalitě jsou podle mě zanedbatelné.

Na řetěz je toho ještě víc. Např. se hodně chválí GT-85, já např. mažu bílou vazelínou. Je to celkem jedno. Spíš je důležité pravidelně řetěz a spol. čistit!

0 0
    • pepek  

Ty seš takovej encyklopedista, že? Za dva roky dotazů eště nevíš, kde je přehazka?

0 0
    • pepek  

?

0 0
    • pepek  

Tento je nejvíc: http://www.bike-forum.cz/…1/forum.html#…

0 0
      • rossi001  

ted jsme se  po prexteni dotazu s dusemi a s tabulkou hafy dotazu od waktaile malem smichy spadl ze zidle , nic proti ale to je nej antitalent na vserchnjo kolem kola co znam, at rqadsi chodi pesky! :-))

0 0
    • Blade  

ty máš zase dneska den..

0 0
    • Neddy  

Jedině vodou. Voda snižuje tření a pak to líp jede. Pokud ti ta voda rychle uschne, tak zkus vodu s mejdlem – mejdlo klouže ještě víc, to už by mělo bejt OK.

1 0
      • Neddy  

A nebo jakýmkoliv lubrikátem, ono už to asi bude jedno.

0 0
    • maxtor  

Teď jsem si nevím proč vzpomněl, že už jsem dlouho neviděl film Návrat idiota…

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.