Levé řazení SL-M7000 - není přepínač 2/3

12 nepřečtených
  • tomlb

Zdravím všechny bikery. Koupil jsem si novou packu k presmyku, menim puvodni Deore M610-ispecB za novejsi SLX M7000 s objimkou. Kdyz jsem chtel packu namontovat zarazila me jedna vec a to ze NEMA vespod prepinac na 2/3 prevodnik. Nevim jestli mi nedodali spatnou packu ale vespod se pise SL-M7000 coz je podle me spravne.

Jezdim 2×11 tak vaham jestli zapojit na spodni dve pozice a doraz pres sroubek na presmyku nebo jestli packu vratit resp. vymenit za jinou kupoval jsem pres eshop takze mam 14dni… variante pouze s dorazem pres sroubek bych se rad vyhnul..

Prosim poradte nekdo kdo toto razeni mate jestli mate vespod prepinac nebo jestli jsou rozdilne packy pro 3×10 a 2×11 protoze je rozdilny tah lanka..??

Diky za vsechny odpovedi

0 0
    • puka  

Mělo by to být kompatibilní s 2× i 3×. V manualu je napsano, že se horní pozice používat nemá. str 14.

0 0
      • tomlb  

Aha prostuduji to, manual jsem dostal ale jen v CZ a ten takhle obsahly vazne neni. Melo me to hned napadnout a hledat en verzi. Zase jsem o neco chytrejsi pro priste :) fakt to vypada ze se to resi na spodni dve polohy packy a doraz sroubkem… coz mi teda prijde jako nepekne reseni a krok zpet ale co s tim nadelam ze.

Kazdopadne Ti dekuji za nakopnuti spravnym smerem ;)

0 0
    • Rubi  

Prepinac se nove zrusil a podle manualu se to ma nastavit klasicky dorazem…

0 0
      • tomlb  

Jojo uz jsem na ten manual koukal.. skoda ze to neni i v tom ceskem. Sice se mi tohle „nove“ reseni vubec nelibi ale alespon nemusim posilat packu na reklamaci.

Diky vam obou chlapi za rady. :)

0 0
        • Vilém  

Je to zbytecnost navic, o jejiz absenci pri provozu vubec nevis.

0 0
          • tomlb  

No asi jo.. me akorat prislo reseni dorazu sroubkem trosku punk. Jinak proti tomu nic nemam. Packa je lehci o par desitek gramu oproti predchozi gen. tak neco usetrili timhle.

0 0
        • bezdratova.sprcha  

S přepínačem jsem měl teď nedávno zkušenost. Problematické je, že v módu 2× ta páčka přesmykač nemusí obsluhovat správně. Díval jsem se na net a nejsem jediný s tímto problémem. V módu 3× žádný problém.

0 0
          • tomlb  

Mel jsem ty starsi packy dve a nikdy zadny problem nebyl vse chodilo jak po masle. No holt pokrok nezastavis. :)

0 0
      • Petr L2  

Přepínač už není ani u M6000

0 0
    • tomlb  

Chlapi diky vsem za reakce, myslim ze co melo byt receno, receno bylo. Takze vlakno zamykam.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce