adapter I-Spec (XT M780SL řazení na SLX BR-M675 bzrdy)

17 nepřečtených
  • Le Corbusier

potřeboval bych zjistit jestli jsem schopen pomocí I-Spec adaptéru připojit řazení XT M780SL na brzdy BR-M675. Nevíte to prosím někdo?

0 0
    • Vilém  

Kdyz budes mit ten spravny typ, tak ano. Typ A s typem B jde za urcitych podminek kombinovat.

0 0
    • Le Corbusier  

No přesně to bych potřreboval – ten správný typ.:) Ale který to je?

0 0
      • Vilém  

To netusim, co mas za paky a brzdy, jakou verzi. To bys musel alespon vlozit nejake foto ap.

0 0
      • Vilém  

To je mozny, ale tezko rict, jestli se nedelaly i ve verzi A i ve verzi B, coz treba u XT bylo.

0 0
      • Vilém  

Koukni na tento obrazek. Na paky typu A muzes dat razeni typu A i B. Na paky typu B jde dat v originale pouze razeni typu B. Po male uprave razeni typu A (prevrtani diry a upilovani zobacku) jde pouzit i toto na paku typu B

Typ pak poznas bud podle obrazku, nebo podle typoveho oznaceni vyrobce, kde je na konci bud pismeno A nebo B.

0 0
        • Le Corbusier  

Ok, díky. Koloshopu tvrdili že by to mělo psaovat – tak jsem to objednal.

Dvě objímky by mě normálně na řidítkách vůbec nevadili, ale jsou na pravé ruce v kolizi s ovládáním vidlice.

0 0
          • Vilém  

Je velka pravdepodobnost, ze tam paky budou v provedeni B. No a k tomu ti prihodi razeni patricneho provedeni.

0 0
    • corve  

http://www.bike-forum.cz/…e-brzdy.html

pokud tvoje brzdy jsou typ B, pak tohle

0 0
      • Le Corbusier  

Díky. V tomhle vlákně jsem si ten dotaz tehdy dával taky, ale zůstal jsem bez odpovědi. Tak jsem založil tohle.

Zkusim ještě do toho koloshopu napsat.

0 0
    • Lord_de_Wolf  

HELP!

Nerad bych zakládal nové vlákno, tak to „fouknu“ sem…

Neválí se doma někomu zbytečně tento malý šroubek – please see enclosed picture.

Šroubek příjde do čepu, který pak drží řadící páčku. Bez toho mi to nějak „plandá“ :D

Koupil jsem tady přes bazar XT i-spec B řazení a buď jsem to někde „propil“ a nebo mi to dotyčný nedodal (ťažko povedať).

Moc díky za pomoc.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.