• laachim

Zdravím, mám dotaz a rád bych poprosil o radu. Koupil jsem si nové brzdy xt m 8000, ale mám řazeni shimano Řazení Shimano XT, SL-M780I, I-Spec B, 3/2×10 které jsem měl před tím připevněny na brzdových pákách, nyní však nemám jak uchytit, potřeboval bych buď objímky a nebo adaptéry pro uchycení na I-SPIC 2. děkuji za rady

0 0
    • Vilém  

Myslim, ze to tak jednoduche nebude.

0 0
      • laachim  

toho se taky bojim, ještě jsem si myslel že si koupim řazeni slx a sundam z toho ten adapter a použiju o svoje xt, ale nevim jestli by to sedělo

0 0
        • Vilém  

No to by chtelo napred minimalne omerit, spis vsak zkusit.

Z meho pohledu to shimano pekne posralo, ze takto zarizlo majitele starsich razeni. Behem nejakych tri roku udelat tri ruzne systemy uchyceni, ktere spolu jdou kombinovat jen za urcitych podminek, nebo vubec, to je hajzlovina.

0 0
          • novas752  

To je dan za jednu objimku. :)

Neni problem vozit 2.

0 0
            • Vilém  

Pro nekoho to problem byt muze.

0 0
              • laachim  

je to zapeklita situace a nevím jak z toho ven, at hledám jak hledám nic nemůžu najit. brzdy jsem kupoval na kupkolo, tak ještě zkusim jestli by mi je vymenili Shimano XT BR-M785

0 0
                • Vilém  

Treba ti je vymeni a ty nakonec budes rad, ze te nepotkaly problemy jako jine majitele M8000 brzd.

0 0
            • TheJD  

Problem je, ze kdyz mas od shimana razeni na nejakou jejich objimku, tak ho nemas jak pridelat samotne. Jedine si vyrobit objimku.

0 0
    • Jarda636  

Není adaptér mezi I-spec B a I- spec II.

Jestli chceš jen objímky tak tu mám z XTR řazení, taky sem je vozil na XT řazení.

0 0
      • laachim  

tak něco takového bych taky potřeboval, ale aby na to řazení sedělo, jsou tam dvě drážky na posunování

0 0
        • Jarda636  

Sedí to, vozim to tak už rok. Jen se musí vycvaknout ta stříbrná podložka z řazení.

Dávám to pryč protože přecházím na I-spec B.

0 0
          • laachim  

Tak to by bylo supr, já právě I-SPIC B dávám pryč, kvůli právě přichycení na řídítka a kvůli novým brzdám

0 0
    • Mirapro  

Ahoj, mám stejný problém,brzdy msm M8000 a řazení prave I spec B.nema někdo tip nebo v šuplíku mezikus ,nebo nedá se koupit samostatná objímka? Díky za rady

0 0
    • elbeNJ  

Chlapi mám tyto brzdy Shimano XT BR-M8000 z kupkola …

chtěl bych k nim dokoupit XT řazení aby šly na jednu objímku přes i-spec2

Stačí když koupím toto řazení ? https://www.kupkolo.cz/…2x11_z98276/

nebo je třeba dokoupit nějakou redukci či adaptér na ten i-spec2?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.