Levá páčka řazení SLX M670 neřadí malý tác

11 nepřečtených
  • koudak_11

Ahoj, mám problém s levou páčkou… Nejde mi odřadit dolů na nejmenší pilu. Prostě to v páčce necvakne a nejde více povolit lanko. Střed a velká púila jsou. Není to tím, že by bylo čpatně seštelované lanko. Ptám se dřív, než to začnu rozebírat. Už vidím ty pružinky, jak vyletujííí.

Nesetkal jste se s tím někdo?

A nemá někdo nějaké schéma, jak to vypadá uvnitř?

Dík

0 0
    • Espen  

Nemáš přepnuto na kvojplacku?

0 0
      • koudak_11  

ha, to mně nenapadlo. ?:-) Zkouknu to večer. Ďík

0 0
      • koudak_11  

Ostuda. Bylo to tak. Dik za radu.

0 0
        • Espen  

A to musím říct, že tyhle páčky nemám a ani jsem ji nikdy neviděl. Jen jsem si na ni najel a přečetl popis produktu. Styď se :-D.

0 0
          • Petr L2  

Mam pájy SLX takě a neměl jsem tuchu, že to jde. Kdyz jsem řazeni kupoval mél jsem výběr 2 fach 3 fach. Že to jde prepnout u třifachu nikdo ani muk…a to jsem manuál projel. Přiště si vezmu brejle…

0 0
          • koudak_11  

Já páčky mám, že jdou přepínat jsem věděl, ale ...... Nenapdalo. Stydím se. :-)

0 0
            • Pavel Priesel  

A teď pro mě mám dvouplato a v poloze se třemi převodníky páčka funguje a v poloze pro dva ne taky to neshodi na malý převodník… Do teď to fungovalo

0 0
              • Evilcleaner  

několikrát jsem si přečetl tvůj dotaz (asi) a nejsem si úplně jistý, jestli to chápu dobře. trochu interpunkce by tomu dodalo na srozumitelnosti. nicméně pokud jsi jenom vyměnil kliky a místo tří placek máš dvě, tak bude na vině asi smyk (jsou rozdílné pro trojplacku a dvouplacku), jinak mě ještě napadá, že bys mohl mít nějakou nekompatibilní kombinaci smyku a klik, na letošní sezonu prošly jak kliky, tak přesmykače na dvouplacku inovacemi a zdá se to být zpětně nekompatibliní. pokud chceš nějakou konkrétní radu, tak napiš přesné označení dílů, které máš.

0 0
                • Pavel Priesel  

Mrkni prosím do vlákna rozbité levé rezeni slx… Je tam i fotka… Nic jsem neměnil radilo to a přestalo

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.