Ladění vidlice RS Pike RC 140mm

12 nepřečtených
  • miraleo

Ahoj, potřeboval bych poradit, jakým způsobem poladit vidlici pro lepší žehlení drobných nerovnosti na silnici při delších výletech. Jako asfaltové příčné nerovnosti, kočičí hlavy, vyjeté traktorove pneu na polni cestě atd. Mam cca 80kg,sag na 25%, 50psi, dva tokeny. Jak postupovat s ladění tokenu, tlaku, komprese a odskoku. Případně pomůže i změna posedu, kdy přenesu váhu více na vidlci? Děkuji

0 0
    • TJK  

u RC je to jednoduche…

Nastaveni Odskoku – tak aby vidle nekopala zpet..

LSC – ma jen 3 pozice Open, Pedal, Firm – pro nejlepsi citlivost musis mit na Open ( tzn uplne povolenou LSC)

a pak co se tlaku tyka… sniz na SAG okolo 30%.. tokeny podle toho jestli chodis k dorazu nebo ne a vyuzivas vice mene cely zdvih.

Technicky cim vic tokenu, tim vetsi progresivita, tim si muzes dat lehce mensi tlak.. ale uz to zase chce jezdit dost agresivne aby clovek vyuzil zdvih… to bych uplne nedoporucoval.

0 0
      • miraleo  

U Pike Rc je 19 pozic na odskok a 13 pozic na LCS

0 0
        • TJK  

okud mas tenhle tlumic tak na kolecku LSC tazni na uplne otevreno a kdyztak si to podle potreby pritahni… s odskokem ti neporadim.. tam si nastav co ti vyhovuje.. vice mene stejne.. uplne otevrit a utahovat az do stavu kdy to nekope

0 0
    • JFtryall  

A co tlak v pneu? :-)

0 0
    • miraleo  

Hustím 29 kola s pneu onza ibex sirka 2.4 na 2.3 baru. To co je na obrazku je tlumic Rct3, ja tam nemam tu cernou volbu uprostřed.

0 0
    • miraleo  

Mám zatím standard dodávané duše, jezdim 70 procent tvrdší terén,jako polnacky, silnice,celodenni výlety. Kolik byste dali?

0 0
      • hrota  

Já při 105Kg a pláštích 2,25 vozím 1,9bar vepředu 2,0bar vzadu a pořád si říkám, že bych mohl jít níž. Mám bezduše, Kratos/Ikon.

0 0
      • mr.antik  

dal bych bezduše a tak nějak pod 2… ono záleží taky jak která pumpa měří

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.