kompatibilita převodníků SLX 7000/XT8000?

8 nepřečtených
  • Jenda

Nějak poslední dobou nestíhám sledovat technický novinky – jak je to se vzájemnou kompatibilitou převodníků SLX a XT (aktuální řady, tedy 7000/8000). Z webu to vypadá že nejsou, nějak nejsem sto přijít na to čím se liší? Přeci jenom cena 600/1100 je dost rozdíl a katalogovejch 20g navíc je mi celkem jedno.

0 0
    • nomecz  

Jo je to plne zamenitelne, vsechno lze navzajem kombinovat vcetne kazet, razeni …

0 0
      • Jenda  

no jsem si nakonec všimnul, že XT má probrání tý plastový výztuže v místě kde převodník dosedá ke klikám, SLX se zdá to nemá?

0 0
        • nomecz  

Mas pravdu cece, ja ted nasazoval kamosovi xt prevodnik na slx kliky a nebyl problem tak bych cekal ze naopak to pude taky, mrknu vecer do garaze

0 0
          • Jenda  

tak jsem se konečně taky dostal k biku a to probrání tam postrádá jakýkoliv smysl, převodník je od kliky asi 15 mm :-o Tedy pokud jse XT na SLX tak to půjde i opačně :-)

0 0
            • nomecz  

Hele tak myslim ze zahada vyresena, ten prevodnik na fotce je na 2 placku mam ho doma a vypada na chlup stejne. Ten jednoplackovej vypada jinak, je klasicky placatej zuby sirsi

0 0
              • Jenda  

ne ne, oboje jsou to 1 plackový a v reálu fakt aspoň ten XT vypadá jako na tý koloshopí fotce. Nejsou tam žádný náběhy a jeden zub je tlustší a jeden tenčí.

0 0
    • Johny.Merida  

Tak jasný ,že musí mit jiný zuby na system 1× něco aby řetěz nepadal.....jinak rozteč je stejná.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.