tachometr s frekvencí a výškoměrem

8 nepřečtených
  • navikin

Ciclomaster CM 414 alti M se odebral do věčných lovišť a tak se poohlížím po novém budíku. Přenos dat do PC již pro mne není důležitý, chtěl bych bezdrát (optimálně i na kadenci) a měření nadm.výšky. Protože ten Ciclosport mi vydržel fachčit cca 4 roky a stál poměrně hodně – budu preferovat něco co mne vyjde rozhodně méně než na 1000Kč/rok používání. Poraďte typ, resp. na kterou spolehlivou značku se mám orientovat?

0 0
    • GTman  

Cateye nebo Speedmaster.

0 0
    • filipes  

zkus Delphi 6 co prodava progresscycle a pak o nem poreferuj – cena dobra, vydrz neznama…

0 0
      • rasto  

jj, myslim, ze dle toho co navikin psal, bude mit chut udelat pokusneho kralika na delphi :-)

0 0
        • filipes  

jsou docela levny a 4 roky by vydrzet mohl. Kdyby se dal pouzit i na bezky a behani tak bych do nej sel, takhle vaham jestli 1 ultrasofisti­kovany a drahy nebo extra na kolo a jednoduchy na bezky…

0 0
        • navikin  

Taky je v předběžném výběru zahrnut, trochu mne leká „hranatost“ a pulsmetr mám sigmu PC 14 takže tam je trochu navíc. Jestli mne přejde ten výškoměr tak bych asi šel do Sigmy vč. bezdrátového měřáku kadence. Ale bojím se, že ta nadmořská výška v rozhodovacím procesu vydrží.

0 0
    • jivo  

No uvazuju o nejakem BT PDA do molitanu a brasny a pridelat BT GPS nakolo. Nebude tam kadence, ale snad polohy a to je pro me zajimavejsi. Jinak po jizde si vyfotim cyklokomp a pridam k trase. Ale to je spis na vyjizdky nez vase chrteni do kopcu apod. :))

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.