• tchurillo

Rád by som sa opýtal, či niekto nevie o nejakom „bežnom“ tachometri (stačia základné funkcie) s možnosťou upnutia aj na predstavec?

Vďaka.

0 0
    • Vrci  

jakákoliv sigma

0 0
    • MartinXC  

Jakýkoliv CicloSport – jen dej pozor, ať máš rozebiratelný držák, uchycený gumovým kroužkem. Ten se dá o 90st otočit. Ale tacháč na představci nějak není to ono – při ovládání funkcí mušíš pustit rodla z ruky.

0 0
      • tchurillo  

ono nejde o nejaky imidz, na riaditkach budem mat vlavo blikacku a vpravo zamykanie vidlice. Takze na tachac uz vela miesta nezostava, ak to tam nechcem narvat cez seba…

0 0
    • náčelník  

CatEye Strada, ale nevím, zda ho lze označit za běžný :)

0 0
    • yetti  

Hlavne, kdyz ho das na predstavec, tak se ti dostane mimo zorne pole. Alespon u mne to tak bylo.

0 0
      • Venda  

Já to tak vozím a zvyk jsem si. Místo vedle ruky koukám na představec. A za jízdy ho nepoužívám. Stačí mi vzdálenost a rychlost, čas mám na sportestru. A on toho víc stejně neumí…

0 0
        • Venda  

Jo a mám Sigmu. Vádí mi akorát, že že to prohnutí držáku je mnohem větší než na představci, tak to nesedí.

0 0
      • LáďaH  

Alespoň neuvidí, jak jede pomalu. :-D To je věc, která mě osobně vadí. :-)

0 0
    • gobike  

Sigma Targa-8 funkci

0 0
    • winter78  

Čavte, kto mi poradí ako uchytiť tachometer na predstavec. Tachometer je určený len na uchytenia na riadítka,ale chcem ho mať na predstavci. Skúšal som všeličo,ale buď to nedržalo, vypadalo blbo alebo oboje dokopy. Teraz ho mám uchytený sťahovacími pásikmi, ale tie sa trochu križujú a ako som písal…nevypadá to pekne a navyše sa to trošku kýve.

0 0
    • DominikGT  

Mám sigma 906 funkce mě tam stačí a hodně se mě líbí designově. Myslím je i levný. :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.