Chci tenhle ram, nema ho nekdo ve sklepe ci na pude?

20 nepřečtených
  • revish

tak jsem nasel fotku toho kola jehos chci ram, mae nemate?

0 0
    • revish  

to ho fakt nikdo nema? asi proto chce typek za cele kolo 5000sk :o(

0 0
    • jihra  

Doporučuji ti obejít sběrné suroviny. Tam na takové prastaré rámy určitě narazíš.

0 0
    • smallbrother  

no hele, kámoš ho jako dítě měl. Strašně sem mu ho záviděl, myslel jsem si že to je horský kolo, když sem ještě nevěděl co to je. :) Můžu se ti zeptat, jestli to už někomu nedal. :)

0 0
      • maxtor  

Kdyby ho měl a Revish ho chtěl koupit, dám ti vždycky o stovku víc:-)

0 0
        • revish  

heeeej, to nee, za chvili by to stalo vic nez chce ten slovak za cele kolo jsem vedel, ze mam byt radeji za uchalaka :o)

0 0
          • revish  

uchylaka

0 0
            • maxtor  

Já jsem tě chtěl jen trochu podrážďit:-) Přeji hodně štěstí při shánění. Ten typ rámu od vidění znám. Určitě jej někde seženeš.

0 0
      • revish  

Ok budu cekat, ze das vedet. kdyz tak mi pisni na mail. mam ho v profilu. Diiky

0 0
    • GTman  

to revish: Jestli na tom chceš jet nějaký MTB maraon, tak to tu dej hlavně zavčasu vědět, ať se můžem všichni přijet podívat :-).

0 0
      • revish  

woe :o), jak jsem psal vyše bude to pohospdove kolo, tzn. na prepravu do vzdalenejsich putyk a k vode :o)

0 0
      • maxtor  

Neboj, určitě o tom bude zmínka na aktualne.cz v sekci černá kronika podsekce smolaři:-)

0 0
      • mora.v  

Podle me to bude zaklad echt ceskyho cruisru:o))

0 0
    • Mamut  

Na tom jazdil ako decko, ale uz je to aspon 15 rokov prec z domu. Cruiser je cruiser.

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.