• georgio

Uvažuji o koupi 3× zeslabovaného rámu (Spyder- Easton), ale mám trochu strach z odolnosti a trvanlivosti takového rámu.Jezdím XC, dost i na silnici…nic drsnýho, vážim cca 75–80kg Máte s trojitým zeslabováním zkušenosti? Rozhodně chci rám na několik sezón…nějaké konkrétní zkušenosti s tímto rámem?

0 0
    • Daf  

Mel jsem GTcko z Eastonu Ultralight. Vydrzelo 4,5 roku. po 50000km mi prdnul. Ale ne v ramovem trojuhelniku, pouze patka pod hakem na prehazku. Na to jak dostaval zabrat na zavodech vydrzel opravdu hodne.

0 0
    • yetti  

Pokud je ram spravne navrzenej a vyrobenej, tak zeslabovani trubek nemuze mit na zivotnost vliv. Zeslabovani v takovem pripade odebira material tam kde ho neni zapotrebi. Easton je vyrobce, kteremu bych si dovolil verit, trubky urcite budou kvalitni, ale jestli je zrovna Spyder vyrobce, ktery je dokaze spravne svarit dohromady to je otazka :-)

0 0
    • MARIN  

Nebal bych se toho. Techto Spyderu jezdi v okoli dost a problemi nepozoruju

0 0
    • rasto  

neboj. ja vlastnim asi uz 10 let ocelovy zeslabovany True Temper od Diamond backu. drzi furt (nyni slouzi jako zimak).

0 0
    • Mamut  

Spyder robi 3× zoslabovany ram? Neverim.

0 0
    • kurýr na bajku  

Ano má to vliv. Nejsou to rámy na 5 sezón. I když to bychom mohli říct o veškerých alu rámech. Možná lepší přirovnání je motor Mercedesu ve forumuli 1 a motor Mercedesu ve starým pianu z roku 79.

0 0
      • enjoy  

hele jak dlouho myslis ze mi vydrzi CRX??ja mam tkaovej dojem ze nafurt.teda je to jenom muj dojem,jak jsme rek:-))

0 0
      • arcco  

a já myslel, že taky záleží, jaký mu dává majitel kapky.

0 0
    • Andrea  

Já mám Spydera silničního, hydrofrorming. Je skvělej. Jinak prý Spyder = Ridley. Velmi dobré rámy za super cenu.

0 0
      • georgio  

S těma Ridley máš asi pravdu…teď tu na to koukám a ten 3×zeslab Easton vypadá přesně jako jejich model Tiger… www.ridley-bikes.com/…en/tiger.asp

0 0
      • sadre  

Ja bych rekl,ze kdo jezdi zavodne tak nebude kupovat ram na 5 sezon…max tak na 3 roky.A kdo zavody nejezdi,tak nepotrebuje super ram co vaz 1,4kg ale staci mu hlinikac co ma 1,8kg a vydrzi par sezon.

0 0
    • grafik  

ram v poho, jezdim ho presne 2 roky, nalitano asi 8t, neco kolem 10 maratonu – zadne problemy neregistruju, kupil bych ho znova. Vicemene xc. Vazim 79 kg

0 0
      • nadrazak 2  

vozím spyder easton elite 2003,má už 1,5 roku prasklinu pod sedl.objímkou,ale vypadá to že je prasklá jen barva.mám na tom přes 20000km.hodně po silnici na slickáckách a celkem asi 15 závodů,z toho 2 24 hodinovky.a je to v klidu.

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.