• baboon

Tak nez me zacnete ***** ze jsem kvuli tomu zase zalozil thread,tak verte ze jsem ty stare prochazel a i ten svuj stary jsem smazal..Vsak tam byly tri prispevky..:((Mam 75 kg a jezdim maratony,xc ale obcas si sjedu lesik (myslim ze sem tam az dost agresivne) i s vetsimi skoky..Za kazdeho pocasi,takze blato,prach,sem tam nejaky brod..A jezdim vepredu s kotoucem..A po­trebuju radu jakou vidli..Dam vam na vyber toho,na co mi vystaci penize (5–6000 a co povazuju za mozne – Marz. mx comp 105 air,ale na tu jsem zase cetl par negativnich nazoru..Potom manitou splice super..Ta se mi libi,ale nevim jak je na tom s vydrzi a v recenzich to neni..(jde mi predevsim o vakl),marz. gran fondo..No nevim,opet dost negativni ale i positivni..No a potom RS tora 302 u-turn..O te jsem se tu uz vubec nic nedozvedel..Jinak na tech maroskach me laka olejova lazen,ale nevim do jaky miry je to lepsi a znatelnejsi nez vazelina u tech dalsich dvou…Tak poradte prosim…Ja uz z toho co ctu vubec nevim co si vybrat..Staci kdyz napisete jedno jmeno..Ale klidne muzete i duvod…Dik moc..

0 0
    • jaski  

tora

0 0
    • vili  

toru

0 0
    • tasman  

Marzocchi neni co resit

0 0
      • Phoebe  

Poslední dvě Vela hodně pomůžou…, stačí jen přečíst, jinak v této ceně bych byl pro Toru.

0 0
    • enjoy  

ja bych bral toru.ikdyz je proste tezka no.sam bych ji nechtel,ale v tyhle cene bych se na marzocchi urcite vykaslal a na tu spliceku stopro.

0 0

Reseni muze byt i Suntour Rux E, pokud by nevadil zdvih 130mm.

0 0
    • vlk  

toru

0 0
    • fousek  

„No a potom RS tora 302 u-turn..O te jsem se tu uz vubec nic nedozvedel“ hmmm asi mas nakou demoverzi B-F www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…

Toru

0 0
    • baboon  

No dobre dobre,tak uz jsem se na ni podival..:)Diky moc za rady,snad jeste nejaky pribydou..Jo a o RUXovi jsem tez premyslel,130mm mi urcite neva,ale vsude rikaji,ze suntour ma dost problemy s tlumicema,ne jako s vydrzi,ale ze proste malo tlumi..Tak nevim..A velo kazdopadne nekde urvu…Snad to pomuze..

0 0
    • lubos  

Co treba … hmmm. Nic me nenapada :P

0 0
    • baboon  

Jo a ma uz nekdo zkusenosti po delsim pouzivani TORY?Jestli treba nestraci olej,vakl atd..

0 0
      • Gatier  

praskali krcky na novych modeloch a aj dost tiekli ) a este su dost tazke a pruzia

0 0
        • fousek  

hehe, on je nakej pevnej model Tory?

0 0
          • Pá-dlista1  

Tora Gatier – zirecek signature.

0 0
            • fousek  

:-), tu bych nechtel

0 0
              • baboon  

No to ja taky ne..:)))Ale zase by mi docela bodla vidle ktera by mela nejakou torzni tuhost,protoze jezdim s kotoucema..Ale predpokladal jsem ze tora s 32mm nohama z toho vyjde nejlip..A co je faktu na tom ze ztraci olej?Nebo spis jak moc??

0 0
                • kajulka2  

Tak mám na ní najeto teprv 600 km ale že by ztrácela olej sem si nevšim. A musim říct že zraje jak víno, teprv ted je z ní ta správná žehlička…

0 0
    • baboon  

Jo a jeste kdybych se mohl optat v cem jsou ty marcosky a splice podle vasich zkusenosti horsi?A nema tedy nekdo co docineni s RUXem??:))

0 0
    • 1349  

Čau všichni, nechci zakládat novej threat, tak to dam sem: Dá se použít vidle Rock Shox Tora 302 U-Turn na HT DH? Jestli ne tak pls poraďte jakou vidli na HT DH s regulovatelnym zdvihem nebo 130. Díky

0 0
      • Blackbiker  

vem Pika,Tora je xc vidle,Taky nad Pikem furt uvažuju-jen má strašně moc verzí a z toho jsem jelen:-)409,426,454 a ještě aby se to komplikovalo tak jsou podverze těch čísel-to je mazec-spíš si dej vyhledat Pike v threadech a projdi to.zatím B.

0 0
        • 1349  

Taky sem přemejšlel nad Pikem,ale sem limitovanej penezma,muzu dat max. 6000, okolo 6000 by se mozna jeste dal sehnat Rux-ten by se dal použít na HT DH,ne?

0 0
          • Blackbiker  

¨No když jsi limitovanej penězma tak je o mrzutý,já jsem taky limitovanej penězma-nedám za vidli přes 20 a chci taky RS Lyrik:-)

Hele a co třeba Vidli od Milana, Epicona-dle mne to je žehlička jak blázen jak tady všichni píšou???:-)

0 0
    •  

Ticho! Všechny vás zabiju!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.