• Trojci

Po dlouhém zvažování sem se rozhodl, že budu vozit vlastní pumpičku. Normálně jí mám v Camelu, ale pro horké dny si ho neberu…

A PRÁVĚ TEHDY SEM MĚL VŽDYCKY NEJVÍC DEFEKTŮ! Vozím takovou tu obyč malou od Vela. Nevíte jak jí chytit na rám?? Do kapsy u dresu se mi nevejde – vypadává.

0 0
    • tomek  

omotej ji páskou k sedlovce

0 0
      • Trojci  

A co potom když z ní tu pásku strhnu (při sundání) ?? To jí pak povezu v zubech?? :))

0 0
    • gobike  

Drz ji v zubech :)

0 0
    • Biker jak Pes  

Já jsem to vyřešil tak, že jsem tp chytil gumičkou ke košíku na flašku a ještě pojistil páskem na přesku a držela… :))

0 0
    • Lister  

ignorovat horké dny a i v nich používat jediné smysluplné řešení, které si popsal :o)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Siddha  

a co to strcit do dresu? jinak kdybych jezdil s Camelem, tak asi prave v tech horkejch dnech, ale to je detail…

0 0
      • Trojci  

mě se pod ním děsně potí záda a to je fakt k nas…í – jinak jak už jsem psal, mám malý kaksy u dresu.. :(

pokusím se to nějak přigumičkovat k tomu košíku, ale nevim nevim.. :(

0 0
        • Siddha  

nebo si porid klasickou „silnicarskou“ dlouhou do ramu, nebo bombicky, nebo zajdi do nejakyho cyklo kramu, oni ti poradi a treba budou mit tu uchytku pod kosik.

0 0
        • enjoy  

jj,to jsou ty camely.. kup si batoh se sitkou,ne ty parodie s „odvetranim“ zad.

0 0
    • kurýr na bajku  

Pumpičku vozim zásadně v kalhotech :-)

0 0
    • Vrci  

ke každé pumpičce nabízí vella náhradní díly, které jde asi i objednat na jejich webu

shop.vella.cz­.windows9.ignum­.cz/shop/scrip­ts/detail.asp?kat­cislo=21001 shop.vella.cz­.windows9.ignum­.cz/shop/scrip­ts/detail.asp?kat­cislo=11036

0 0
      • Trojci  

děkuju – koštnu to :))

0 0
      • enjoy  

tohle mu vubec nerad:-).nebo ty snad s temihle drzaky mas jakekoliv dobre zkusenosti?

0 0
        • Vrci  

Nemám s nima špatný. Pumpu jsem z nich nikdy nevyklepal

0 0
          • Vymi  

prikladam souhlas taky max. spokojenost… proste pokud neprasknou obe stahovaci gumy pumpicka nevypadne… :-)

0 0
        • jonti  

Ja mam dobre. Za asi 9 rokov jazdenia som z neho stratil len dve pumpicky :)

0 0
    • RUR  

Kdysi jsem přitahoval pumpičku takovou tou elastickou páskou na stahování lyží. Fungovalo to skvěle.Jen jde o to, aby byla dostatečně napnutá.

0 0
    • Petr 1  

Nevím co chceš kupovat za pumpu,ale většinou je k nim dodávám i držák na rám,takže ho mám připevněný pod držákem na láhev.Moje druhá pumpa má i jištění sucháčem,takže pohoda.Pod maticí dávám desetník,takže mi tam neleze žádný svinec a pumpu nijak nebalím,stačí vyklepat vodu a namazat táhlo.

0 0
      • Trojci  

žádnou kupovat nebudu – mám starou kraksnu od vela :))

0 0
        • Trojci  

pokusím se kouzlit s nějakýma gumama – třeba se naučím čarovat :))

díky všem za rady!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.