• zbynek1

na brzdové páce u této brzdy se mi udělala kapka kapaliny… říkal jsem si, že to určitě teče okolo trubky ústící do páky, a když jsem se to snažil dotáhnout, ozval se charakteristický zvuk a ..... (nechci být sprostý) prostě potřeboval bych sehnat levou páku na tento typ. nová stojí okolo 1000, což mě příjde vzhledem k ceně celých brzd přehnané. Pokud by se tedy někomu válela doma a chtěl ji prodat, byl bych rád.

0 0
    • mechanik  

To nemám, ale za to mám na prodej starší plně funkční a kompletní HS-33 Race Line za 1700,.

0 0
      • Siddha  

predni i zadni za 1700? to je slusny, to je jeste ta na inbus?

0 0
      • zbynek1  

za 1700,– prodáš 1 komplet brzdu, nebo 2 komplet brzdy? (přední + zadní)

0 0
        • mechanik  

Obě+rychloupí­náky+boostery, ale jsou fakt jeté takže nějaký ten škrábanec a je to ten starší model s většíma pákama bez regulace vzdálenosti špalku. Fakt nevím rok,ovšem plně funkční…

0 0
          • cecio  

A náhodou se u Tebe zbytečně neválí booster na vidlice od Manitou? Klidně bych si koupil i nový, ale nechci originál, protože je měkký a žádnou jinou neznám, které by nevadilo tělo brzdy, měl by být v boosteru takový výkroj, něco jak je v odkaze. Něco podobného Tě nenapadá?

www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?…

0 0
          • Siddha  

jak se tady s temahle starsima pak resi sjetost a posunuti spalku? jen strucne. a nahod foto. dik

0 0
          • zbynek1  

stačilo by ti to říct až o víkendu jestli to budu chtít? ještě to zkusím slepit, i kdž myslím že se to nepovede a pokud se to skutečně nepovede, tak bych je bral.

0 0
            • mechanik  

Jo už se mi tu válí dlouho… když tak napiš maila a já ti pošlu fotku:-)

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.