• TinkTink

Mam takovy dotaz – nemate nekdo foto vnitrnosti Marzocchi Grand Fondo 3 2006? By me zajimalo jestli jde 105mm verze dat na 120mm…pokud je to vlastne MX Comp 05 (coz by mohla…)…tak by to jit mohlo :)…nicmene ji ted po ruce moc nemam, tak bych to chtel vedet :)

0 0
    • speedy gonzales  

jsi si jisty ze jsi na spravnem foru? ja jen ze tak sofistikovane dotazy se tu moc nenosi…nedavam ti moc sanci na odpoved- leda ze by sis odpovedel sam sobe :-)))

0 0
      • TinkTink  

Ja prave taky nevim…jako muzu udelat to, ze si ji pucim ze skladu, vykucham a kdyz to pude, tak si ji necham, ale na toto nemam ani cas a ani moc chut…takze doufam..

Nicmene to dopadne asi zase tak, ze to prozkoumam a vsem to sem pro jistotu napisu, ze :o))

0 0
    • goofy  

Napish Bartonickovi… ;o)

0 0
      • TinkTink  

Pockej pockej…po tom chci neco jinyho a cekam az mi to posle :o))

0 0
    • Pekáček  

Vykopal jsem z historie tento dotaz, zajímalo by mě, nakolik je tato vidle podobná typu MX Comp ETA 2004. Potřeboval bych jí repásnout a je mi líto jí vyhodit, měl bych náhradní spodní nohy a poku by to šlo, dal bych tam ETA patronu. Vizuálně vypadá jako MX Comp 2005, takže teoreticky pouze jiná korunka.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.