kotoučové brzdy na Apache Rio Grande 2007

12 nepřečtených
  • sedlv

Zdravím,

mám kolo Apache Rio Grande 2007 a zajímalo by mě, jestli by někdo nevěděl, jestli je možné na toto kolo nasadit kotoučové brzdy místo V brzd co tam jsou.

Jestli to udělají přímo v servisu a kolik to může přibližně stát? Díky za radu.

obrázek kola

0 0
    • Dejv94  

Možné to je, ale bude to vzhledem k ceně kola drahé. Pokud dáš mechanické kotouče, pak bude třeba koupit třmeny, nova kola na disky a kotouče, v případě hydraulik budou třeba celé brzdy (s pákama) a pokud tam máš dualy, tak sehnat řazení zvlášť na objímku (a samozřejmě kola na disky a kotouče).

0 0
    • Vilém  

Ano jde to, ale u tohoto kola to nema to smysl.

0 0
    • sedlv  

Dovedl by někdo odhadnout, kolik by to orientacne mohlo stát?

Vilém: Proč to nemá smysl?

0 0
      • scalar  

Do kola, které má cenu 3 tisíce investuješ dalšín min. 3 tisíce a zvedneš jeho hodnotu na 4 tisíce.

0 0
        • sedlv  

Tak já potřebuju líp brzdit, takže mi ta investice nevadí. Myslíš, že by to stálo kolem 3tisíc nebo víc?

0 0
          • scalar  

Tak si kup za dvě stovku lepší špalíky do brzd.

0 0
          • kubad  

Pokud to má navarky na kotouče,tak potřebuje brzdy, kotouče, kola, a zaplatit mechanika, do 3 se těžko vlezes pokud nesezenes levné díly z bazaru

0 0
      • Evilcleaner  

to máš lepší tohle prodat a koupit jiné jeté, asi to nevyjde o mnoho dráž a výsledek bude mít třeba i halvu a patu

0 0
    • antiviruss1  

Na tomhle kole jsem zacinal. Super

0 0
    • sedlv  

Díky za rady. Nakonec tam asi nechám v brzdy, koupím lepší špalky, jestli nějaký lepší vůbec existují…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.