gumovej doraz na tlumiču fox vanilla r

6 nepřečtených
  • madcat

Zdar, tak sem dneska s malým potěšením zjistil, že ten gumovej doraz, co je na pístnici tlumiče, mi dělá z 50 mm zdvihu jenom 40 mm, protože ta guma je tvrdá jak puk :-// takže místo 150 mm na zadku mám jenom tak 130, předpokládám že aspoň trochu se ta guma při dopadu na doraz zmáčkne… ale i tak mě to trochu hněte, máte někdo zkušenosti s nahrazením té tvrdé gumy něčím měkčím, aby ochrana tlumiče před dorazem furt fungovala, ale bylo využito víc zdvihu??

0 0
    • madcat  

nicméně něco mně říká, že s tím nic neudělám, protože když to dám pryč, tak někde praštím a odrovnám tlumič nebo zadní stavbu, ale kdyby někdo měl zkušenosti s tím dát tam něco měkčího, co by nebylo tak strašně cítit při dopadu, uvítal bych to :)))

0 0
      • hanz  

možná by to chtělo seštelovat tlumič aby se při tom dopadu na ten doraz dostával jen občasně........a jinak bych se chtěl zeptat jestli by sis ten novej elastomer dával na tu pístnici sám?

0 0
        • madcat  

no on se na něho dostává jen občas, ale spíš mně vadí, že zbytečně brzo – ta guma je moc tlustá… pokud dám silnější pružinu, tak se na doraz nedostanu, ale je to zas šíleně tvrdý a nekupoval sem si coilera abych z toho měl HT ne? :-/ napadá mě že je to prostě blbej tlumič, kterej k obrazu svýmu nesešteluju… když chcu aby žehlil tak jak má, tak bude holt chodit na doraz naopak bude zas moc tvrdej a ani se nehne… :-/ asi koupím něco s líp udělaným tlumením u konce zdvihu, ale kde na to zas mám brat?!?! :-/

0 0
          • hanz  

:-))))))))))) nebude spíš malým zdvihem?…jestli chceš nějakou brutalní žehličku na začatku chodu tak je jasný že ke konci zdvihu to markantně neztvrdne…pomohl by tlumič se štelováním komprese ale jak tě tak poslouchám tak sis asi koupil kolo s malým zdvihem na svoje použití.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.