• micinka

Prehazka XT, packy LX. Velmi tezce se mi radi smerem dolu (maly pastorek), packa ma velmi velky odpor. Muze to byt nakou moc tuhou pruzinou na prehazce ?

0 0
    • Mamutt  

To bude slabým palcem :-) nebo špinavé bowdeny. Přeci ti najednou nezesílila pružina v šaltru :-)

0 0
    • Siddha  

vymenit bowdwny a lanka. jinak mozna jeste zkusit nechat vycistit, ze by se dovnitr dostal bordel?

0 0
    • Daf  

Skoro urcite to jsou spinave bowdeny.

0 0
    • marapara  

Určitě vyměnit bowden a lanko. Pokud možno bowden kvalitní a lanko nerezové (to dražší s lesklou povrchovou úpravou). Teď jsem měl stejný problém a za 150 kč to chodí úplně samo :)

0 0
      • 0702  

Tak tak a nesplést si bovden na brzdu s bovdenem pro šaltr, jak to udělali ko..ti mě a já se pořád divil, že i po výměně to neřadí. Nic jiného v tom nikdy nebylo.

0 0
        • Glum  

Je to vůbec možný? Proboha kde?!!

0 0
        • RomanH  

Pokud jsem pouzival obycejne bovdeny, daval jsem vsude brzdovy bovden. Prislo mi to lepsi.

0 0
          • Fisi  

taky tak nešlo řadit nebo jen těžko vyměna bovdenu popřipadně i lane dal bych ale nerezové, drahe bovdeny jse neosvedčily stačí bovden za nějakých15,–

0 0
    • croscountry  

Ak to nie je inverzná prehadzovačka, tak lánka a bowdeny, ak je inverzná a hore radí v pohode, tak najskor hľada? chybu v páčke.

0 0
    • micinka  

Vymena lanka a bowdenu pomohla. Ted mam opacny problem. Jde to az moc lehce ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.