• Cortez

Zdarec, mužete mi poradit, co použít proti protáčení gripů na řidítkách?(mám matný vlajdy)

0 0
    • kubajs mtb  

Už se to tu řešilo, můžeš použít lepidlo, nebo wroum řikal, že tam přad „nasunutím“ nastříká WD40, která to pěkně naleptá a přilepí.

0 0
    • MARIN  

pouzi vyhledavani a najdes nekolik zpusobu

0 0
      • Cortez  

jj, diky uz sem to nasel. sem predtim hodil do vzyhledavani spatny heslo..

0 0
        • Pá-dlista1  

Takze uz mas ty sroubky na objimkach dotazeny? ;)

0 0
          • Aiax  

jj na protaceni je nejucinejsi dotahnout sroubky a nemusi byt hned od ODI. author,bbb, velo, point – ti vsichni delaji gripy na „objimce“ – samotny material a provedeni nejsou nic moc, ale zase nestoji 800,– jako ODI. ja mam ted rogue od ODI a testuju jestli vydrzi 4 roky, aby se vyplatily :) takze uz za 3,5 roku dam vedet…

0 0
            • Pá-dlista1  

To by byl skvely doplnek ke kolu s drevenyma obrucema, aby se nesjizdely jako plaste ;)

0 0
    • Fisi  

Nejlepší je když se použije lak na vlasy .Nastříka se na riditka a do gripu drží fakt dobře …

0 0
    • Fisi  

Nejlepší je když se použije lak na vlasy .Nastříka se na riditka a do gripu a pak nasune drží fakt dobře …

0 0
    • pos3k  

kdyz se mi zacnou protacet „jety“ gripy, tak je vetsinou hazim do kose a kupuju nove

0 0
    •  

Zdravíme pozemšťany!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.