• davzak

Rozebral jsem gripy a teď nevím, jak je opět složit. Můžete mi pradit? Jde ještě o Sachs a nikde na webu jsem to nenašel. Mám ten problém, že když gripem otočím, abych natáhl lanko, v této poloze nedrží a vrací se zpět. Nevíte, co je špatně nebo kde bych našel nějaký návod? Dík.

0 0
    • MARIN  

no asi jsi tam zapomel a nebo dal spatne pruzinu coz je vlastne takovy zprohybany plisek a u starych modelu GripShift,ktere snad byli take shodne se Sachsem to byl kousek plastu.

0 0
      • náčelník  

S tou pružinkou souhlasím, ale staré Sachsy byly oproti prvním GS docela průšvih. Dokonce měly proti nechtěnému přeřazení LockOut.

0 0
        • davzak  

Já jsem s nimi byl po celých deset let, než sem je rozebral, spokojený.

0 0
        • MARIN  

Jezisi to byli vlastne ty jeste starsi nez jsem mel na mysli, uplne jsem na ne zapomel :)

0 0
      • davzak  

Ten kousek plastu tak skutčně mám. Dá se nějak popsat, jak ho tam dát, jak má fungovat? Zkoušel jsem to různě a pořád nic. Asi to ale půjde slovy popsat blbě, hlavně, že vím, čím to je, zkusím s tím experimentovat dál. Dík.

0 0
        • chorvat  

sem si kdysi rozebral gripshifty a tyden sem je daval dohromady. tak hodne stesti

je to horsi nez pichlak v turne (jezek v kleci)

0 0
        • MARIN  

ten kousek plastu by snad mel byt ve tvaru „strisky“ tak ten jeji vrchol ma zapadat do vnejsiho krouzku s „vyrezy“ pro zarazeni jednotlivych prevodu. Jeste me napadlo jestli mas vubec dobre zavedene/vyvedene lanko z toho razeni?

0 0
          • davzak  

Děkuju znova za všechny rady. Už se mi to podařilo znova složit. Problém byl opravdu v plastovém kroužku, který zajiš?uje cvakání. Jeho přesnou funkci jsem sice nepochopil, ale zkoušel jsem ho tam dávat postupně všemi způsoby, až to začlo fungovat. Je třeba, aby všechy výstupky zapadly do odpovídajícíh zářezů v otočném mechanismu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.