• elgar

Zdravím všechny, včera jsem dělal takovou malou údržbu a všimnul jsem si, že když pomocí pedálů roztočím naprázdno zadní kolo, tak se mi velmi lehce vychyluje kazeta do strany. Je to běžné nebo může jít o nějaký problém s ořechem? Šaltr řadí OK.

0 0
    • Lance  

mi to dela to same

0 0
    • Daf  

Je to docela beznej jev i kdyz teoreticky by to delat nemelo.

0 0
    • MARIN  

Je to normalni aspon me to dela/li Exage 300,Deore XT,LX,SACHS ale zajimavi je, ze XTR mi to nedela ani po 4letech

0 0
      • Lada1  

asi tak nejak. levne plecky delaji ruzne nesvary. XTR no problemo

0 0
    • Lister  

Mě to házelo hned od začátku a časem se to už nezhoršilo. Ale pokud chceš mít jistotu sundej pastorky a zacloumej trochu ořechem jestli je natěsno, pokud bude lítat tak rozdělat ořech a ubrat distanční podložky co tam jsou a vymezují vůli ořechu.

0 0
      • R.1  

tak trosicku litat muze. Jen at si lita, sak on dolita :)

0 0
    • jihra  

Pohyb kazety do stran při protáčení kola je způsobený tím, že ořech kazety není přesně v ose náboje – může to způsobit křivě vyřezaný závit, do kterého je ořech uchycen, ořech může špatně „sedět“ na tělese náboje apod. Nedá se s tím nic dělat, ale nevadí to. Vůle v ložiscích ořechu s tím nemá nic společného.

0 0
    • gobike  

Mě to taky dělá a navíc mi rablujou ložiska v ořechu, když jsem to chtěl nechat promazat tak mi v servisu řekli, že mám špatnej ořech, tak nevim. Ořech sem nikdy nerozdělával, nevíte jak na to?

0 0
    • mosquito  

dela mi to od zacatku a uz mam asi 3ti kazetu a je to furt stejny, funguje to dobre tak to ani neresim

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.