• Jenca

zdarec, shanim novy prevodniky na stare kliky shimano stx nevim roztec to by se ale dalo zjistit otazka spis zni jake a kde sehnat v praze neco je to ciste na zimaka takze zadna velka investice ale chci to dat dokupy cele prevodove ustroji je vytahane az az.

dik za radu

0 0
    • Vilém  

na nekterejch STX nesel vymenit malej prevodnik:(Byl totiz chycenej za prostredni a tak sel vymenit jen velkej,prostredni musel byt original a malej sel taky menit.Jeste si je poradne prohlidni.Stejne myslim ze je lepsi koupit nevy treba Alivia ,stoji kolem 1000,– a za to mas 3 obycejny prevodniky.

0 0
      • Jenca  

no prevodnik prostredni ma jeste jednu sadu der trochu bliz ke stredu pro nejmensi prevodnik a nejvetsi rpevodnik je skrz kliku taky ke strednimu prevodniku.

s novejma klikama nevim no me prijdou tyhle stary stxka fakt super sice je jemnej vakl v ose ale ten je fatk jemnej asi jen tak 1mm a to to uz ma najeto takovych 20tis km (na jeden prevodnik pastorek a retez) taky to po tehle zime uz totalne odeslo :)

0 0
        • vlk  

no ten malej jsem taky měnil.Dal jsem tam tento viavelo.web2001­.cz/default.htm strašné šmejdy

původní převodník měl prolis aby byl od střední placky na níž byl přimontován vzdálen.Řešil jsem to tak, že jsem tam dal klasické podložky.Ale ten malý hliníkový převodník stejně za pár zničil a namotával řetěz.Co sem se díval na Gerdhardy nebo tak nějak tak dávat 560 za malou placku se mi nechtělo-to fakt mohu raději koupit nové deorky nebo alivka.Nakonec mi ty kliky ani nešli sundat jak se nalisovaly na střed, a tak dnes spokojeně jezdím LX 2005 kliky.

0 0
    • jecnak  

Lepsi je koupit nejake nove kliky, protoze za cenu prevodniku mas treba Alivka.

0 0
    • miťo  

Jestli ma sredni prevodnik uchyty na maly, tak kup dvoupilu 44/29 a mas vystarano. Levnejsi nez nekde shanet stary Shimana.

0 0
    •  

Kočička! Haf!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.