• jack

máte někdo zkušenosti s tím jestli jde dát rychlospojku na řetěz,který jí normálně nemývá např.shimano.a nebo použití neoriginální spojky na řetěz,který jinak rychlospojku mývá.napište prosím zkušenosti.dík.

0 0
    • m.k.2  

Měl jsem na Shimanu spojku Sram a bez problémů.

0 0
      • shooter  

mam taky dotaz jde spojka i na sedmickovej retez?

0 0
        • m.k.2  

Vím, že jsou spojky na osmičkový i devítkový řetěz tak by měla existovat i na sedmičkový, ale určitě to nevím.

0 0
          • hanz  

a jen tak náhodou…není 7=8?

0 0
            • shooter  

teoreticky jo

0 0
              • hanz  

teoreticky?

0 0
                • shooter  

nektery veci behaji stejne nektery ne

0 0
                  • hanz  

a který ne?…jsem zatím za svuj život neměl jedinej problem při kombinování 7 a 8čky

0 0
                    • cabbage  

a kombinoval si 7kazetu a 8razeni?:))

0 0
                      •  

8kazetu a 9razeni jo :-)

0 0
                      • hanz  

jasně že kombinoval 8 a 7 v obou variantách…jednou jsem musel oželet polohu, podruhý jeden pastorek.......ale 8kazeta a 9řetěz, to at na mě nikdo nezkouší.

0 0
            • m.k.2  

Už je to někaký ten pátek, ale jestli si dobře pamatuji, tak 7=8–1. :))))

0 0
            • m.k.2  

Teď tomu moc nerozumím, chtěl jsem říct, že je rozdílná spojka na osmičkovej a na devítkovej řetěz.

0 0
    • Pavel100  

Používám spojky SRAM(zlaté-9tka). Řetězy PC59, HG53, HG73 a teď Campa C9 – všechny bez problémů, žádné rozpojování když nechci:-)

0 0
    • Pecuchet  

Když už jsme u toho, nevíte někdo náhodou, jak si pomoci, když se rychlospojka (na PC69) nedaří rozpojit?

0 0
      • Meesha  

zkus ji promaznout a jakoby „rozlamat“ Co nejde silou, jde jeste vetsi silou! ;-)

0 0
      • Darius  

resil jsem ted u noveho retezu PC58, spojak sla hodne fest a rozpojit prsty pri retezu na kole nemozne… nastesti jsem potrebova retez jeste o 1 clanek zkratit, tak jsem ho roznytoval a za pomoci sveraku, kladivka a sroubovaku jsem to v poho rozpojil… pak se to nejak rozchodilo a uz to jde i prsty na bajku

0 0
      • náčelník  

Kombinačkama naštorc.

0 0
      • lubos  

strikni tam WD a hejbej s tim.

0 0
    • jihra  

Spojka jde dát na jakýkoliv řetěz, akorát ta spojka musí mít patřičnou „šířku“. Je to holt třeba „připasovat“.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.