Zimní pánské kalhoty (čapáky) pro 170 cm výšku

7 nepřečtených
  • ServoThun

Zdravím, nemáte prosím někdo tip na dlouhé zimní kalhoty s vložkou pro nižší postavu (170 cm) a kratší nohy?

Dívám se na tabulky velikostí a i ve velikosti S mi všechno připadá strašně velké. Se šráky a podpatěnkou to určitě bude někde přebývat. Potřebuji délku vnitřní nohavice kolem 70–71 cm.

Díky moc

0 0
    • Melvin  

Já mám nějaké z Dekoša a délka nohavice cca 72 cm. Tak můžeš mrknout tam. Velikost nevím jestli je to M nebo S. Štítek jsem odstřihl.

1 0
    • ZDRI  

170 cm a krátké nohy – vítej do klubu :-)

Taky jsem dlouho hledal správný střih/délku, po několika pokusech/omylech mi konečně sedí 2 modely od Silvini velikost S (jedny hodně teplé membránová, jedny zateplené bez membrány). Ale vozím verzi bez vložky, kvůli hygieně, používám spodní prádlo s vložkou. Prát často dlouhé membránovky je opruz a ničení funkční membrány. Navíc bez vložky je mohu nosit i na běhání a lyže. Střih i délka je bezvadná (oboje s kšandami), ale já vážím cca 63–65 kg, vyžranější bůček bude mít nohavice hooodně nafest…

V Decathlonu/u Ka­laše jsem zkoušel hodně modelů, ale žádný mi neseděl, S-ka byla malá, M-ka dlouhá.

2 0
      • ServoThun  

Super, díky moc za komentář. Vážím podobně. S tím spodním prádlem je to dobrý nápad, to mě reálně nenapadlo. Na Silvini určitě mrknu. Vzpomněl by sis prosím na přesný model těch zateplených?

0 0
    • Fofrník  

Zimní mám troje, Cube, Northwave a Alé. Alé jednoznačně nejkratší nohavice. Mám tedy vyvážený poměr horní/dolní části těla a jsem vyšší než ty, ale když navlíknu Alé, jsou nepříjmeně krátký a končí hodně nad kotníky. Žena má úplně stejný problém s dámskou verzí Alé.

Doplněno: nemají podpatěnku

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.