Zaplétaná kola Shimano WH 550 - divné zvuky

22 nepřečtených
  • Sobi

Někdo by potřeboval prosím helfnout:

Mám zapletená kola Shimano WH 550. Poslední dobou ( zhruba týden ) se mi ozývá ze zadního kola zvuk podobný tření kovu na kov. Vypadá to, že je problém zřejmě někde v nábě , nevím ??? Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo nevíte čím by to mohlo být ??? Bohužel nemohu přijít na důvod, neb zvuk není stálý

0 0
    • Blade  

Bohajeho :-D

0 0
    • Manas  

Rozebrat? Me tenhle zvuk u Authorskejch nab delaly orech, neb soudruzi vymysleli stelovani vule pomoci podlozek a proste jedna tihu situace neunesla a rozloucila se. Prakticky: Sundal sem kazetu, matici co drzi orech a ten stahnul – pod tim byl bordel kovovej. Stacilo vycistit, promazat a jezdim dal. Rozdelej to a uvidis.

0 0
    • dada  

si delas kozy ne? to sou prece silnicni kola nee?

0 0
      • Sobi  

To já ne, ale někdo nebyl schopnej inteligentně napsat název threadu tak jsem toudělal za něj! :-) Já a silnička!? Nikdy!!! :-)))

0 0
      • Sobi  

Ale na Sobiho Meridě by to vypadalo určitě dobře! :-)))

0 0
    • Pebe  

mě to na WH-R550 dělal ořech, nechal jsem to vyčistit při centrování a potom v pohodě…

0 0
    • Vítekbiker  

Nevíte náhodou, kde by se dal sehnat zadní rafek na tyto kola, nebo nějaký podobný, kterým by šel nahradit ? Kola by pořád ještě sloužila, ale zadní rafek je KO :-( Děkuji

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.