zadní nába - 32děr 135x10 - pevnou osu, na tvrdší použití

21 nepřečtených
  • Strakááč

Znáte nějakou ozkoušenou, kvalitní zadní nábu s ořechem na DH/FR za slušný peníze (do 2500–3000kč) na kterou se dají sehnat náhradní díly?

Potřeboval bych aby to vydrželo a zároveň to nebylo extra těžký..

Za každej tip budu rád :D Chtěl jsem jít do dartmoor revolt cassete ale až mi něco řachne tak můžu koupit znova komplet náboj…

Radši půjdu do toho, co je ozkoušený.

Díky za tipy… :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Concorde  

Force 4v1 – je to vlastne novatec 882. Orech ocel a novejsi 4praporkovy system.

Jinak posetrit na DT350 nebo DT440

0 0
      • Strakááč  

no já to teď hledal a všechno je na 142×12 osu.. potřeboval bych to na pevnou 135×10

ani ten force jssem nenašel furt mi to psalo novatec 4v1 a novatec 882 je zase na tu 142×12 nebo neumím hledat měl jsem na to pár minut :D

0 0
        • Concorde  

Náboj + osa

Zrovna nemají skladem, takže spíše pro ilustraci

0 0
          • Strakááč  

ježiši… :D mě vůbec nenapadlo že se skoro všude dneska dává adaptér.. :D Díky…

Tyhdle náby vydrží dost ? moožná bych něco přidal na DT350… aspoň ten zadek musí vydržet… budu s tím skákat na pevným oceláku, :) tak aby se to nerozsypalo… mám 70 kg

0 0
          • Strakááč  

ježiš a koukal jsem na ceny DTček je to celkem slunej peníz už .. to radši půjdu do toho force jestli je opravdu tak dobrej :D

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0
    • alinceb  

Za tyhle peníze Force 4v1 a do limitu se vejdeš i s DT RWS osou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.