Zadní kazeta mongoose fireball 2014

7 nepřečtených
  • erik3

Dobrý den koupil jsem si kolo a po pár hodin ježdění mi začal přeskakovat řetěz po podrobné prohlídce jsem zjistil že zadní ozubená kolečka jsou křivá a každý zub má jiný tvar k tomu přikládám foto.Psal jsem na email prodejci do obchodu a ten mi psal že zuby jsou naprostém pořadku že se jedná o upravy aby plynule chodil řetěz při přehazování. Děkuji za odpovědi a rady. :)

0 0
    • Chlebovnik  

Prodejce má pravdu. Problém bude jinde.

0 0
    • Strakááč  

prodejce měl pravdu.. buď máš špatně nastavenou hazku (blbě přehazuje – nepřesně) nebo řadíš při záběru do klik a pak to střílí ale střílet by to při správnej funkci hazky a zabírání po přeřazení, nemělo.. :)

0 0
      • erik3  

při záběru nepřehazuju jen když prostě šlapu a ono si to skáče myslí že je problém se šaptnym nastavením hazky protože kolo sem skládal a přehazovačka nebyla seřizovana byla tak jak je od prodejce

0 0
        • Strakááč  

tak to bude tím.. pokud nevíš jak tak najdi nějaký video na YTube tam toho je mraky

0 0
        • Vilém  

Zkontrolovat nastaveni saltru, zkontrolovat zda je rovny hak prehazky.

0 0
          • erik3  

už sem volal borcovi zitra mu to vezu takže mi to seřídí a rovnou mi tam doděla hafu věcí takže díky za rady

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.