Za kolik prodat rám merida TFS (rok 2008)?

7 nepřečtených
  • malej honza

Ahoj, koupil jsem si nové kolo a všechny komponenty ze starého jsem nechal přeházet na menší rám pro maminu. Zbyl mi jenom stříbrný rám TFS od meridy, velikost 22", je připraven pro kotouče, najeto na něm mám cca 1600 km, celkově je zachovalý, až na nějaké drobné oděrky, ale podřený na železo není nikde.

Za kolik by se dal prodat? Nový TFS se pohybuje kolem 3,5 tisíce. V prodejně, co mi to předělávali mi jeden pán nabízí 1000 Kč, je to hodně nebo málo?

Ještě dodám, že zimní kolo z něj stavět nebudu (to bych nenechával přehazovat komponenty), takže se ho chci zbavit.

0 0
    • bruco  

Pri tej velkosti asi vela ponuk mat nebudes. Takze ja by som to, na tvojom mieste, za tu cenu dal.

0 0
    • Forester  

za 1500 bych ho vzal

0 0
      • malej honza  

Jakože fakt?

Tam je akorát jeden problém, a to je doprava. Já dost jezdím, ale pokud bych si měl někam kus zajet a dát za cestu těch 500 co mi nabízíš navíc, tak by to pro mě ztratilo význam. Jsi přímo z Lysé?

0 0
    • Forester  

ozvi se mi na mail. pošli nějaký foto a mohli by jsme se domluvit. mám ještě nějaký nabídky, tak uvidíme.

chci bráchovi postavit jiný kolo a jde mi pouze o rám. ještě kouknu na geometrii. sám mám HFS (2005), taky 22 a maximální spokojenost.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.