Za co vymenit praskly FRM XMD 388 29"

6 nepřečtených
  • Bimbosh

Ahoj,

tak jsem uspesne prasknul rafek FRM XMD 388 29", na vnitrni stene po obvodu rafku se udelala asi 2mm siroka prasklina co spojila 3–4 diry a odtamtud uz pokracuje jen tenka, ale spoji dalsich klidne 10 der. Trosku jsem ztratil prehled a koukal jsem, ze rafek jako takovy uz se moc koupit neda, tak jsem se chtel zeptat, co byste doporucili misto toho? Jsem tezsi (±100) a je to na zadni kolo, takze bych potreboval neco odolnejsiho, nicmene jezdim maximalne maratony a nebo lehci teren, zadne velke extremy. Idealne neco v podobne cenove kategorii.

Diky moc!

0 0
    • raf007  

Ahoj, tvarově stejný bude BOR xmd 366 29, ten má váhový limit 100kg.

Výhodou by bylo přepletení na stávající dráty.

Mám skladem, mohu i přeplést. V případě zájmu prosím na mail.

0 0
      • Bimbosh  

Ahoj, pokud to ma vahovy limit 100kg a ja mam presne 100, s oblecenim mozna malicko vic, fakt to v pohode vydrzi? Jinak jeste detail, mam na tom bezduse, ale hadam, ze to uz nic moc nemeni, ze?

0 0
        • raf007  

Co na to říct :-), budeš na limitu. Tvoje staré FRM měly limit 90kg, takže si o 10 polepšíš.

Jak píšu, výhoda by bylo snadné přepletení.

Patky na bezduše jsou naprosto stejné.

0 0
        • kubad  

Zapomen na ne Bor jsou lehké meke ráfky, dopadnes stejně jak s tím FRM což je BOR jen s nalepkou FRM

0 0
          • raf007  

Ahoj Davide, ty jsi už něco pletl na nových 366?? Chápu že když něco v minulosti stálo za prd, tak se to té pověsti špatně zbavuje. Ale oproti starším verzím 333 a 388 s vařeným spojem, jsou teď někde jinde.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.