• ripal

Chtel bych se zeptat jaky je rozdil v ramu Izoard rv2010 a Izoard XP. Jeszdite nekdo toto kolo? Nekde sem cetl ze starsi Izoard je pevnejsi ale zase na strankach wilieru pisou ze jsou to stejne ramy jen zmenily karbon.

0 0
    • e-nomad  

Jezdim ram Wilier Izoard XP 2012. Na starsim modelu jsem nesedel, takze nevim. Pripada mi velmi podobny (krome barevneho provedeni). Myslim, ze zasadni rozdil tam asi nebude.

0 0
    • zarkow  

Starší model má rovnou vidlici, která bude tužší než u XP, ale otázka je, jestli to poznáš… Každopádně před časem mi kamarád, co dělaá servisáka doporučoval spíše starší model..

0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

http://www.bikeradar.com/…aur-10–37739

Precti si diskuse pod clankem. Pry Izoard 2011 je o neco tezsi a mozna ma Al sloupek vidlice.

0 0
      • ripal  

jj tak pisou tam ze ma al sloupek a pouzili carbon s nesmerovanyma vlaknama. Jde mi spis o to jestli ja jako hobik (par zavodu za rok) takovy rozdil poznam?

0 0
        • Hroch obojzhivelnyj  

Jo to je dobra otazka…

0 0
          • ripal  

asi budu hledat tezko odpoved co :-)

0 0
            • Hroch obojzhivelnyj  

:-)

Uprimne- kdyz je pojedes po sobe ve stejnym osazeni, pak mozna. Jinak pochybuju. Rozdil vahy podle Wilier cz je 20g na ramu a 120 g na vidlici. Zas jestli zni otazka starej na Centauru QS/veloce nebo novej na Athene/centauru za stejny peniz, tak je to zas jinde.

Ale ne ze bych mel moc prakticky zkusenosti.

0 0
              • ripal  

Tak do ted sem jezdil na SH tak ted chci zkusit campu a jestli ten rozdíl v rámu bude maly tak jdu do atheny s 11kazetou

0 0
                • ripal  

jake sade odpovida sada athena u shimana?

0 0
                  • Honzee  

Priblizne Ultegre…

Shimano: Sora < Taigra < 105 < Ultegra < DuraAce

Campa: Veloce < Centaur < Athena < Chorus < Record < Super Record

Nejlevnejsi sady Xenon a Mirage uz Campa nedela

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.