Vzduchová vidlice na 120 kilového borca

17 nepřečtených
  • krikli

Potřeboval bych poradit, jakou koupit bratránkovi vidlu. Má původni levnou vzduchovou Suntourku, která mu vydržela pár let. Letos začal trochu víc jezdit a je po ni, sice ji nechal repasovat, ale už prostě pořádně nechodí.

Problém je v ale v tom, že má kola na rychloupínák a sloupek ještě klasický rovny 1 a 1/8.

Pojede s ní letos míle… tak aby v pulce nebylo po ní.

Díky

0 0
    • scalar  

Nekupuj mu novou vidlici, to by byly v konečném efektu vyhozené peníze.

0 0
      • krikli  

Stav je takový, že po repasy prostě vidla pořádně nechodí. Kupovat něco na bazaru?

Bud si koupi prostě tu samou za čtverku, nebo trochu lepší za 6-tku co se ted prodává např.

https://www.kupkolo.cz/…rl-r_z99202/?…

A ta mu umře po mílích a nebo za rok za dva znovu.

0 0
    • oddie  

To má ještě 26", ne? 29 na rychloupínák jsem snad neviděl…

0 2
      • scalar  

Podívej se na aktuální sériovky do 25tis., rychloupínák slaví velký návrat :-)

0 0
        • roman 3D  

no jo ale oni jsou ti rychloupínáci i na elektrokolech za 70 tis. Kč

0 0
        • oddie  

Na sériovkách do 25tis ale není vzduch, ne? Já to teda absolutně nesleduju, buď stavba nebo bazar a přestavba, tak ani nevím, co je vlastně v krámech…

0 0
      • krikli  

ty poslouchej 29-tka ještě cca 5–6 let stará se tak běžně prodávala. Kola má kvalitní na průmyslech… Měnit je nechce

0 0
        • oddie  

No jo, fakt je, Raidon za 4,5, Epixon za 6, to bych asi moc neřešil a toho Raidona vzal.

1 0
      • Enron  

Já teda ty výše zmíněný Míle jel ještě před 2rokama na 29" s RÚ a vidle Recon.

0 0
      • xtonda  

Na 29" kole z roku 2016 mám Raidon s rovným krkem a RÚ a pořád se taková vidlice dá koupit.

0 0
    • krikli  

Raidon se koupit pořád dá, ted ji tam má. existuje něco lepšího, co by mohl na svých 120 kilo použít…?

0 0
      • Metrick  

S rovným sloupkem a RU asi jen epixon, na pevnou osu se s rovným krkem dělá i axon, možná nějaký rs recon, jestli to bude nějak výrazně poznat oproti raidonu, těžko říct, třeba poradí zkušenější, ale všecky mají nohy 32mm

0 0
      • tsunami  

To asi nemá moc cenu, když trváš na RÚ. Zlepšení by přišlo s pevnou osou – vážil jsem víc a vidle s RÚ se při brždění kroutila do vrtule. Šel jsem do vidle s 15mm osou (axon 32 s rovným krkem), koupil levné zapletené přední kolo od remerxu (rocky disc) a odjezdil na tom tisíce km. Bylo to výrazné zlepšení.

1 0
    • Kaire  

Fox 32 Performence 29 GRIP QR 1 1/8

jenom ta cena no :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.