výška "M" Z 150 nebo jine 150mm

6 nepřečtených
  • kali222

Byl by nekdo tak ochotny a zmeril mi vysku marzocchi Z 150(osa az  tesne pod spodni misku)? obavam se,ze neni mnoho rozsirena,takze bych vzal za vdek i vysky jinych a predevsim starsich 150mm od M. muj pevnacek ma na webu vyrobce pro vidlici udaj: 120–130 mm zdvihu,ale tohle je trosku starsi vidlice. myslim si, ze bude trosku nizsi, resp. ze nebude prima umera dnesni 130 o moc nizsi nez stara 150mm vidlice.snad jsme se pochopili.

kdyby …tak diky. jinak proc zrovna Z150? protoze je v akci na chainre......­.....com za super penizky a ja ted nechci davat min. 15000 za vidlici, na kole ktery si spis nenecham.

0 0
    • kali222  

hm nikdo nejezdi na vidlici od M se 150 mm zdvihu,zapomnel jsem. a ani se neptam na superiora, nebo nebaizim zadne bile kolo k pokoukani,tak to asi odpoved nemuzu dostat .malem bych zapomnel jeste nevychvaluju BB7. :)

0 0
    • goofy  

Takze nekolik omylu a polopravd…

za 1. starsi vidlice jsou naopak prave vyzsi, protoze se nahrazovala tuhost delkou noh.

za 2. jsem mrknul na web Marzocchi a ejhle! Ono tam jsou u vsech vidlic delky? Mno to je zajimave! Takze delka je 538mm

0 0
    • kali222  

tak jeste jednou :D ta stara Z 150 to ma v prirucce od M, ale kde to ma treba 66RV 2007? nemuzu najit

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.