Výběr velikosti rámu Scott scalle 930

15 nepřečtených
  • Monooko

Prosím o pomoc při výběru velikosti rámu. CHytam trochu paniku aby mi to ti Italové nevyprodali..Výška 177.6,rozkrok 82.5,trup 154(měřeno od země po konec hrudní kosti),ruka 72(měřeno od ramene po kluby zavřené v pěst. Možná se téma opakuje za což se omlouvám. Budu rád za pomoc.

0 2
    • Monooko  

Jsem podle základní tabulky hraniční s M a L…

0 0
    • Kouba_2005  

Fakt to nestačí jednou? https://www.bike-forum.cz/…avba-kola-29#…

Možná se téma opakuje za což se omlouvám. Jo ty si to nepamatuješ :-D

0 0
      • Monooko  

Takže jasně L a bez diskuze?Pro mě je to vcelku ranec peněz,tak to prožívám víc než je zdrávo, no…sorry

0 0
      • Monooko  

Díky ještě jednou za tip na velikost. L mi sedne akorát…

0 0
    • Azmir  

To kolo tam je za tu cenu několik týdnů a pořád ve všech velikostech. Máš pravdu, že si na hraně, ale Mko ti bude moc malé. Vzal bych Lko a osadil kratším představcem.

0 0
    • Monooko  

Právě jsem to zaplatil a doufám že to přijde a že představec měnit nebudu…mám ruce jak opice

..

0 0
    • Monooko  

..

0 0
    • Monooko  

Jak jsem detajlusta tak jsem neváhal to konzultovat s prodejcem a taky mi z příslušného odd.prislo doporučení na L.Tak snad bude vše v pořádku.Dekuji ta rady

0 0
      • MatS  

Tak dej pak vědět až dorazí jak jsi spokojen

0 0
      • tomvv  

Nemá to L moc vysoký standover na 82,5cm rozkrok? Dával bych si pozor na vercajk ;-)

0 0
        • Monooko  

Zkusím si u českého prodejce na to kolo sednout.Mam trochu pochybnosti jestli M nebo L.Vsichni se shodují na L…

0 0
          • tomvv  

Vyzkoušet to je vždycky nejlepší varianta. U biku nemám geo v oku, ale zarazilo mě, že L má standover 80cm. Mám stejnou výšku rozkroku jak ty a stejný standover na mým kole a ta štangla je fakt na těsno, ale je to silnička, takže to až tak nevadí. Ale na biku bych to tak na těsno nechtěl .

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.