• KimiJani

Zdravím, jezdím na kole do práce a sem tam vezu aj nejaký nakup a pořidila sem si držak na zadní kolo + brašnu na ten držák na převoz kola :) a chtela bych také nové kolo.

Chtela bych se tedy zeptat doporucili by jste horské či trekové kolo?

Dekuji za rady :))

0 2
    • Lišák  

To kolo, co máš do práce a na nákupy Ti nevyhovuje v čem? Kde je problém, který chceš novým kolem vyřešit?

0 0
      • KimiJani  

No kolo bohužel není moje. Pouze pujcene. Pujcene kolo bych si nechat mohla ale ja bych spise preferovala kotoučové brzdy a ty na tom kole nejsou.

0 0
        • Lišák  

Na jezdění do práce (pokud to teda nemáš 20+ kilometrů), a na nákupy je úplně jedno, jaký kolo máš. Čím ošklivější a technicky (vizuálně) horší, tím líp. Neukradnou Ti ho moc brzy.

Takže kolo na pojezdy po nákupech pořiď ze sběrnýho dvora a pokud chceš jezdit pro potěšení, tak musíš mít jiný kolo.

0 0
    • Pavlos.76  

Promin, ale to je otázka typu… mám půjčený tablet na prohlížení internetu, občas nějaká hra…uvažuji o koupi nové věci…doporučíte mi větší tablet, stolní počítač nebo notebook?..... Prostě otázka tak široká, že bez znalostí tvých potřeb není správná odpověď.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce